Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Καθαρισμός του Βυθού της Μαρίνας

Καθαρισμός του Βυθού της Μαρίνας

IMG_7171 IMG_7196Μπορεί η απουσία ανέμου να έφερε τη διακοπή του ιστιοπλοϊκού αγώνα «ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ», το Σάββατο 16/5, αλλά τόσο τα ακινητοποιημένα από την άπνοια σκάφη όσο και η παρουσία του Ρώσικου ιστιοφόρου έξω από το λιμάνι έδωσαν μία θεσπέσια  εικόνα στην πόλη μας.
Στον αντίποδα του αγωνιστικού γεγονότος, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, χάρις στη συνδρομή της πατρινής εταιρείας ΑΜΕΚΩΝ και των ανθρώπων της, υλοποίησε μία πολύ σημαντική δράση. Εκείνη της ανακύκλωσης πεταμένων στο βυθό της μαρίνας αλλά χρήσιμων στην καθημερινότητά μας αντικειμένων, όπως οι μπαταρίες. Και ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δύτες συνέλεξαν περίπου μισό τόνο!!! μπαταριών και άλλων υλικών από τη μαρίνα.
Μετά από αυτό, οι διοργανωτές σκέφτονται, πραγματικά, να επαναλάβουν την προσπάθεια, σε λίγους μήνες, ευελπιστώντας να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους για την ανακύκλωση και τον καθαρισμό πολύτιμων υποδομών, όπως είναι η μαρίνα και τα λιμάνια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.