Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το MSC MUSICA στον Πειραιά για πρώτη φορά το 2015

Το MSC MUSICA στον Πειραιά για πρώτη φορά το 2015

H Πολυτέλεια εν πλω!

MSC Musica 02 MSC Musica 08Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA στάθμευσε την Πέμπτη 7 Μαΐου στο λιμάνι του Πειραιά. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο έχει εκτόπισμα 92.400 τόνων, με χωρητικότητα 3.200 επιβατών και 1.000 μελών πληρώματος. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι! Φυσικά, η άνεση και η πολυτέλεια του πλοίου δεν εξαντλείται στις καμπίνες: 16 εστιατόρια & bars, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 7 Jacuzzi, 3 πισίνες, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τις παροχές μια αξέχαστης και χαλαρωτικής κρουαζιέρας.
MSC Musica 01Προερχόμενο από την Βενετία, το MSC MUSICA ξεκίνησε ήδη τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο. Από το τέλος Μαΐου θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο Πειραιάς – Κέρκυρα – Κοτόρ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς. Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Πέμπτη όλο το καλοκαίρι έως και τα μέσα Νοεμβρίου. Ανάλογο είναι το πρόγραμμα του «αδελφού» MSC Poesia που ξεκίνησε επίσης εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στο δρομολόγιο Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Σμύρνη – Κωνσταντινούπολη – Ντουμπρόβνικ – Βενετία, δίνοντας τη δυνατότητα επιβίβασης στο Κατάκολο από τα τέλη Μαΐου.
Η εταιρεία  MSC Cruises είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιερών με 12 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια ανάλογων προδιαγραφών με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Μόλις το 2003 ναυπηγήθηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο MSC Lyrica, το οποίο ήδη φέτος ανακαινίστηκε μαζί με τα άλλα τρία κρουαζιερόπλοια της ίδιας σειράς.  Το επόμενο βήμα ανάπτυξης της εταιρείας έχει ήδη δρομολογηθεί, αφού το 2017 θα εγκαινιαστεί το πρώτο πλοίο της νέας σειράς First Vista Class, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, 167.000 τόνων, χωρητικότητας 5.000 επιβατών. Η εταιρεία πρέπει να σημειωθεί ότι εφαρμόζει για όλα της τα κρουαζιερόπλοια ένα αυστηρό πρόγραμμα προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην πρώτη προσέγγιση του MSC MUSICA στον Πειραιά, η TOP KINISSIS που αντιπροσωπεύει την MSC Cruises στην Ελλάδα και στην Κύπρο, προσκάλεσε εκπροσώπους 25 ταξιδιωτικών γραφείων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο υπέροχο πλοίο, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Τους πράκτορες υποδέχτηκαν οι κ.κ. Νίκλης Αλεξάνδρου, Εκτελεστικός Διευθυντής του TOP KINISSIS Κύπρου, Laura Damiano, Διευθύντρια Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της MSC Cruises και Γιώργος Αντώναρος, Διευθυντής του TOP KINISSIS Hellas.
Περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις στο TOP KINISSIS Hellas τηλ. 210 3232501.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.