Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Αktina Travel Group χορηγός του 3ου Posidonia Sea Tourism Forum

Το Αktina Travel Group χορηγός του 3ου Posidonia Sea Tourism Forum

Celestyal Cruises

Η αν.Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με στελέχη του Aktina Travel Group στο περίπτερο της εταιρείαςΤο Αktina Travel Group, συμμετέχει ως «Bronze Sponsor» στο 3ο Posidonia Sea Tourism Forum. Η χορηγία εντάσσεται στη στρατηγική επιλογή του Ομίλου να στηρίζει ενεργά προσπάθειες και πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, το Αktina Travel Group, με άρτια τεχνογνωσία και σημαντική παράδοση στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε ναυτιλιακές εταιρείες, στηρίζει ως χορηγός και τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, τα Ποσειδώνια 2016.  

Το 3ο Posidonia Sea Tourism Forum έχει ως στόχο να αναδείξει τη θετική συμβολή που θα έχει η ισχυροποίηση των κλάδων της κρουαζιέρας και του yachting στην οικονομία της Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιπρόεδρος και CTO του Aktina Travel Group, κ. Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, τόνισε: «Είναι σημαντικό να υπάρξει ένας ολοκληρωμένος στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού. Θα πρέπει η κάθε μαρίνα και το κάθε λιμάνι που υποδέχεται κρουαζιερόπλοια να μετατραπούν σε κέντρα ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών, που θα τροφοδοτούν την οικονομική δραστηριότητα της κάθε περιοχής και θα δημιουργούν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας. Για το λόγο αυτό, αναφορικά με τις μαρίνες, θα πρέπει, με βασικό πυλώνα την ιδιωτική πρωτοβουλία, να ξεκινήσει σειρά επενδύσεων για την αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών ώστε να μπορέσει η χώρα μας να ανταγωνιστεί σοβαρά γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Κροατία. Σχετικά με την ενίσχυση της κρουαζιέρας, η έναρξη της χρήσης του Πειραιά ως Home Port και η σύναψη σχετικών συμφωνιών με διεθνείς εταιρείες κολοσσούς της κρουαζιέρας αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα. Από την άλλη θα πρέπει να υλοποιηθούν και άλλες κινήσεις ώστε να επεκταθεί το home porting στο σύνολο των λιμανιών της χώρας αλλά και να βελτιωθεί η σύνδεση λιμανιών και αεροδρομίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.