Αρχική Αεροπορικά Νέα EasyJet: Νέα βάση στο Άμστερνταμ – Απ’ ευθείας πτήσεις Κέρκυρα – Άμστερνταμ

EasyJet: Νέα βάση στο Άμστερνταμ – Απ’ ευθείας πτήσεις Κέρκυρα – Άμστερνταμ

Easyjet_Amsterdam_2-4-15_2 Easyjet_Amsterdam_1_4_15_1Η easyJet, γιόρτασε, την έναρξη της νέας βάσης της στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και ανακοίνωσε ότι πρόκειταινα προσθέσει και 4ο αεροσκάφος στο στόλο της στο Schiphol από τον Οκτώβριο του 2015 και μετά. Το επιπλέον αεροσκάφος σημαίνει, άλλες 40 περίπου θέσεις εργασίας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εργαζομένων της easyJet στο Schiphol στα 160 άτομα περίπου.
Η Carolyn McCall, CEO της εταιρίας easyJet, έφθασε στο ολλανδικό αεροδρόμιο με το ειδικά σχεδιασμένο αεροσκάφος με την τουλίπα.
Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, ένα πρωτότυπο, γιγαντιαίο πορτοκαλί, ολλανδικό clog τοποθετήθηκε στο μπροστινό τροχό για να σηματοδοτήσει την έναρξη της βάσης, με ένα τοπικό σύμβολο της χώρας. Μαζί με τον Jos Nijhuis, Πρόεδρο του Αεροδρομίου Schiphol η κα.McCall έκοψε την κορδέλα εγκαινίων στην επίσημη τελετή έναρξης, με τη συμμετοχή του νέου ολλανδικού πληρώματος της easyJet, τους υπαλλήλους του αεροδρομίου και εκπροσώπους της βιομηχανίας.

Easyjet_Amsterdam_1_4_15Η Carolyn McCall, CEO easyJet, δήλωσε:

“Το άνοιγμα της βάσης στο Schiphol είναι μία σημαντική στρατηγική κίνηση για την easyJet. Ήδη η easyJet είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Άμστερνταμ.   

Είναι μεγάλη μας χαρά να μπορούν τελικά να νιώσουν οι πιλότοι και το πλήρωμα της easyJet, το αεροδρόμιο Schiphol,  σαν το “σπίτι” tους.

Το Schiphol ήταν ο πρώτος προορισμός της easyJet, εκτός Αγγλίας. Από το 1996 έως και σήμερα πετάμε προς/από Λονδίνο 108 φορές την εβδομάδα.

Easyjet_Amsterdam_1_4_15-3WOAΤοποθετώντας αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Schiphol μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε περισσότερους προορισμούς στους Ολλανδούς επιβάτες .

Περίπου το ένα τρίτο περίπου των επιβατών στις πτήσεις από/προς Άμστερνταμ ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και είμαστε σίγουροι ότι το ευρύ ευρωπαϊκό δίκτυο μας θα κάνει τα ταξίδια τους πιο εύκολα και πιο προσιτά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το αεροδρόμιο για την υποστήριξή τους και τη πολιτεία, που αναγνώρισαν την προστιθέμενη αξία που δίνει η easyJet στην ολλανδική οικονομία.

Προσμένουμε σε μία μακροπρόθεσμη δέσμευσή της easyJet στο Άμστερνταμ. “

Το άνοιγμα της βάσης στο Άμστερνταμ, επέτρεψε στην easyJet να εισάγει εννέα νέους προορισμούς όπως η Κέρκυρα, το Ντουμπρόβνικ, το Αμβούργο, η Ίμπιζα, η Νίκαια, η Όλμπια, το Παλέρμο, η Τουλούζη, και η Βενετία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των προορισμών από το Άμστερνταμ, για την εταιρεία, σε 29. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πτήσεις από Άμστερνταμ προς το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου, που είναι ιδανικό για τις επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, λόγω ότι είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης του Μιλάνου.

Την περασμένη εβδομάδα η easyJet πρόκειται να ανοίξει την 25η βάση της στο Πόρτο, της Πορτογαλίας. Η αεροπορική εταιρεία τοποθέτησε δύο αεροσκάφη στη βάση αυτή και σκοπεύει να διπλασιάσει τις πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από την περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.