Αρχική Αεροπορικά Νέα Συνέδριο «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

Συνέδριο «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

banner_συνέδριο_ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ_ΠΑΡΟΝ_ΚΑΙ_ΜΕΛΛΟΝ Για ένατη συνεχή χρονιά οργανώνεται το διεθνές επιστημονικό συνέδριο «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ», από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπταμένου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.) και την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου, 2015, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην Αθήνα. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Ελληνικής Κυβέρνησης. Το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε αυτά τα δύο βασικά θέματα:
1) ΣΔΙΤ και Αεροεφαρμογές και 2) Επίγεια Ασφάλεια στα Αεροδρόμια.
 
Το συνέδριο θα έχει προ-επιλεγμένη ομάδα συμμετεχόντων ομιλητών από εκπροσώπους της κυβέρνησης, της ΥΠΑ, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, της Ελληνικής Αστυνομίας, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς, αεροπορικές εταιρείες, ειδικούς στα αεροπορικά θέματα καθώς και εξειδικευμένους δημοσιογράφους. Το κύριο θέμα του συνεδρίου είναι η διερεύνηση και ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης των δημόσιων και ιδιωτικών τομέων των αερομεταφορών από νομική, επιστημονική και οικονομική άποψη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των διεθνών πρακτικών, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο www.iforce.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.