Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κρουαζιέρες με επιβίβαση από Πειραιά και Κατάκολο

Κρουαζιέρες με επιβίβαση από Πειραιά και Κατάκολο

msc_Musica msc_poesiaΔύο μοναδικά δρομολόγια της MSC Cruises με επιβίβαση/αποβίβαση από Πειραιά ή Κατάκολο με τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια MSC Musica & MSC Poesia, σας προτείνει η Orange Cruises.

Από Πειραιά:
Το πολυτελές MSC Musica θα πραγματοποιεί κάθε Πέμπτη από τις 4/6 έως και τις 12/11 την 7/8ήμερη «Αδριατική & Αιγαίο» με επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Πειραιά.

Το κρουαζιερόπλοιο επισκέπτεται μοναδικούς προορισμούς όπως το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, το γραφικό Κότορ στο Μαυροβούνιο, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου τη Βενετία, το Μπάρι στην επαρχία της Απουλίας, το Κατάκολο και τη μαγευτική Σαντορίνη πριν αποβιβαστούμε στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι τιμές σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα για τις αναχωρήσεις του Ιουνίου αρχίζουν από 679 € το άτομο και δεν περιλαμβάνουν τα λιμενικά έξοδα 120 € το άτομο.

Από Κατάκολο:
Το πολυτελές MSC Poesia θα πραγματοποιεί κάθε Δευτέρα από τις 1/6 έως και τις 09/11 την 7/8ήμερη «Θησαυροί της Ανατολής» με επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Κατάκολου.

Ένα μοναδικό δρομολόγιο που θα προσεγγίσει το λιμάνι της Σμύρνης, την Κωνσταντινούπολη, το Ντουμπρόβνικ, τη Βενετία, το Μπάρι πριν αποβιβαστούμε στο λιμάνι του Κατάκολου. (Δωρεάν μεταφορά από Αθήνα)

Οι τιμές σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα για τις αναχωρήσεις του Ιουνίου αρχίζουν από 679 € το άτομο και δεν περιλαμβάνουν τα λιμενικά έξοδα 120 € το άτομο.
 
Για να κάνετε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα μπορείτε να καλέσετε στο 210 32 59 900

orange_groupΕπίσης στην ιστοσελίδα της Orange Cruises μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις Οργανωμένες αναχωρήσεις κρουαζιερών με Έλληνα συνοδό, αλλά και τις αναχωρήσεις από Ελληνικά Λιμάνια (Πειραιάς, Κατάκολο, Λαύριο, Κέρκυρα)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.