Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates ξεκινάει καθημερινές πτήσεις προς Μπαλί

Η Emirates ξεκινάει καθημερινές πτήσεις προς Μπαλί

Οι καθημερινές πτήσεις ξεκινούν από 3 Ιουνίου
 
Emirates 380Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων, προορισμών και οικονομιών ανακοίνωσε ότι από 3 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιεί μία νέα καθημερινή πτήση προς το Μπαλί της Ινδονησίας.

Ένα από τα πιο διάσημα νησιά της Ινδονησίας με μαγευτικά τοπία και γραφικές παραλίες, το Μπαλί, αποτελεί ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό που υποδέχθηκε περισσότερο από 3,7 εκατομμύρια ξένους επισκέπτες κατά το 2014. Η νέα πτήση της Emirates έρχεται να προστεθεί στις διεθνείς συνδέσεις του Μπαλί, τονώνοντας ακόμα περισσότερο την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Το Μπαλί θα είναι ο 148ος παγκόσμιος προορισμός της Emirates και θα προστεθεί στο δίκτυο προορισμών της εταιρείας στην περιοχή της Ασίας, το οποίο αριθμεί μέχρι στιγμής 23 προορισμούς σε 13 χώρες. Η απευθείας σύνδεση Ντουμπάι – Μπαλί θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-330ER διάταξης δύο κατηγοριών θέσεων.

«Το Μπαλί αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αγορά για την Emirates. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο προορισμό από όλο το δίκτυο μας, ιδιαίτερα στο πεδίο των ταξιδιών αναψυχής. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε το προϊόν της Emirates σε καθημερινή βάση, συνδέοντας τους επιβάτες του Μπαλί με το Ντουμπάι και με περισσότερους από 80 προορισμούς στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική, με μόνο μία στάση στο Ντουμπάι» δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President και Chief Commercial Officer της Emirates.

«Το νέο δρομολόγιο θα αυξήσει σημαντικά την ευκολία διασύνδεσης, τις επιλογές και την ποιότητα της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει η Emirates στους επιβάτες, οι οποίοι μέχρι τώρα χρειάζεται να ταξιδέψουν μέσω πολλαπλών στάσεων ή μέσω άλλων σημείων στην Ινδονησία προκειμένου να φτάσουν στο Μπαλί».

Η νέα καθημερινή πτήση της Emirates προς το Μπαλί με τον κωδικό EK398 θα αναχωρεί στις 08:20* και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντενπασάρ στις 21:40* της ίδιας μέρας. Η πτήση της επιστροφής, με κωδικό EK399, θα αναχωρεί στις 23:40* και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) στις 05:00* της επόμενης μέρας.

Η Emirates πραγματοποιεί επίσης 7 εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Ντουμπάι. Η πτήση με κωδικό ΕΚ105 αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 09:55 και φθάνει στην Αθήνα στις 13:20, ενώ η πτήση με κωδικό EK106 αναχωρεί από την Αθήνα στις 15:25 και φθάνει στο Ντουμπάι στις 22:05.

Οι επιβάτες όλων των Θέσεων μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice.

Επιπλέον, οι επιβάτες όλων των πτήσεων της Emirates απολαμβάνουν γενναιόδωρο όριο αποσκευών, έως και 30 κιλά για τους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης και 40 κιλά για τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης.

Η Emirates ξεκίνησε τις πτήσεις της προς την Ινδονησία το 1992 με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μέσω Σιγκαπούρης και Κολόμπο, ενώ από τον Μάρτιο του 2013 πραγματοποιεί τρεις απευθείας ημερήσιες πτήσεις από Τζακάρτα προς Ντουμπάι με αεροσκάφη τύπου Boeing 777.

*Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές και ισχύουν για τη θερινή περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.