Για μια ακόμη χρονιά από το περίπτερο του ΕΟΤ η ομάδα των σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts θα συμβάλλει στην ανάδειξη του γαστρονομικού προφίλ της Ελλάδας. Από τις 4 έως και τις 8 Μαρτίου στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, κοινό και δημοσιογράφοι θα απολαύσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish” που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό και έχει σύμμαχο τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, η Aldemar Resorts συνεχίζει να διαγράφει μια δυναμική πορεία με δυνατή παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις (Vakantiebeurs 2014, Sial 2014, WTM 2014).
Στο Βερολίνο για 4 συνεχείς ημέρες στο περίπτερο του ΕΟΤ ο Executive chef του Ομίλου, κος. Γιώργος Χατζόπουλος σε συνεργασία με τον chef κο. Δημήτρη Ψαλιδάκη, θα παρουσιάσουν κρύα και ζεστά πιάτα, καθώς και live cooking που θα αποπνέουν «άρωμα» Ελλάδας.
Ο κος. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος Aldemar Resorts, επισημαίνει: «Η γαστρονομία είναι η γλώσσα του κόσμου. Για 6η χρονιά επικοινωνούν χώρες και λαοί γύρω από ένα Ελληνικό τραπέζι με οικοδεσπότη το Sympossio – Greece on a dish. Ευχαριστώ από καρδιάς τόσο την μοναδική ομάδα του Sympossio – Greece on a dish, όσο και τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων».