Αρχική Αθλητικά ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ» ΣΤΟΝ 10ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ» ΣΤΟΝ 10ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Thessaloniki_Marathonios_mitkas-christopoulos
Ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Περικλής Μήτκας, με τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης, Δρόσο Χριστόπουλο

Την υποστήριξη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα έχει ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», ενόψει του οποίου ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Περικλής Μήτκας, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο κ. Μήτκας δέχθηκε στο γραφείο του τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», Δρόσο Χριστόπουλο, τον καθηγητή των ΤΕΦΑΑ και Σύμβουλο Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, Γιώργο Τζέτζη, καθώς και τον Διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., Βασίλη Παπαχαρίση, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη διοργάνωση της 5ης Απριλίου, που πέραν του αθλητικού, διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, συνδέοντας την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη.

«Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στηρίζει και συμμετέχει στον Διεθνή Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’ και θα συνεχίσει να το κάνει. Πρόκειται για ένα γεγονός που έχει ξεχωριστή σημασία για την πόλη και τη χώρα μας. Ευχόμαστε σε όλους τους δρομείς καλή επιτυχία, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για άλλη μια φορά θα υπάρχει μαζική συμμετοχή φοιτητών μας στη διοργάνωση. Παράλληλα, τους καλούμε να συμμετάσχουν και στον 7ο Αριστοτέλειο Δρόμο, τον οποίο θα διοργανώσει το Α.Π.Θ. μέσα στην Πανεπιστημιούπολη το Σάββατο 16 Μαΐου», τόνισε ο κ. Μήτκας.

Επιπλέον, ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. πληροφορήθηκε ότι περίπου 600 από τους συνολικά 1.750 εθελοντές της φετινής διοργάνωσης είναι φοιτητές του Αριστοτελείου, οι οποίοι εκπαιδεύονται και παράλληλα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από την παρουσία τους στο μαζικότερο και πλέον επιτυχημένο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Χριστόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μήτκα και του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», καθώς και το επίσημο μετάλλιο της διοργάνωσης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.