Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην ITB Berlin η αν. υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία...

Στην ITB Berlin η αν. υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά

Elena_KountouraΗ αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά αναχώρησε σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 για το Βερολίνο με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο η κυρία Έλενα Κουντουρά   θα συναντηθεί  με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) κ. Taleb Rifai με τον οποίο θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη  συνεργασίας και την ανάληψη κοινών δράσεων  σε επί μέρους τομείς, ενώ  θα συμμετάσχει στην 5η υπουργική συνάντηση για τον δρόμο  του μεταξιού (Silk Road Summit) που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού. Επίσης  θα συναντηθεί  με τον δήμαρχο του Βερολίνου κ. Michael Muller.
Η αναπληρωτής υπουργός μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τις διοικήσεις μεγάλων τουριστικών οργανισμών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους Ελληνικών, Γερμανικών και διεθνών  ΜΜΕ.
Στόχος των επαφών είναι η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού, η αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, καθώς επίσης και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα  του οποίου οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.       

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.