Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Σκιάθος στην ΙΤΒ: Μεγάλη ροή επισκεπτών, επίσκεψη Κουντουρά και Φούχτελ στο...

Η Σκιάθος στην ΙΤΒ: Μεγάλη ροή επισκεπτών, επίσκεψη Κουντουρά και Φούχτελ στο περίπτερο

ITB_2015_Kountoura_Skiathos_participation ITB_2015_Skiathos_participation_  Με δικό της περίπτερο συμμετέχει και φέτος, όπως και τα τελευταία 25 χρόνια, η Σκιάθος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.
ITB_2015_Skiathos__participationΚατά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Eλενα Κουντουρά αλλά και ο υφυπουργός εργασίας της Γερμανίας κ. Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.

Επίσης στην έκθεση παρευρέθηκαν ντόπιοι επιχειρηματίες απο τη Σκιάθο, όπως ο κος Αριστείδης και Πέτρος Δερβένης (Skiathos Palace Hotel), o Κος Αλέξανδρος Ευσταθίου (Τουριστικό γραφείο Dolphin), o κος Διολλέττας Παναγιώτης (πρόεδρος επιτροπής τουριστικής προβολής Δήμου Σκιάθου).
ITB_2015_Skiathos_participationΣύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, η ροή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη κατά την διάρκεια της ημέρας και αναμένεται να κλιμακωθεί κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.