Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μ.Ι.Τ.Τ. 2015

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μ.Ι.Τ.Τ. 2015

MITT 2015Στη Μ.Ι.Τ.Τ. 2015 πρόκειται να συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, από 18/03/2015 έως 21/03/2015, όπου θα διαθέσει το χώρο της για προβολή των επιχειρήσεων,  καθώς και για επιχειρηματικές συναντήσεις, και καλεί όσους επιχειρηματίες από τη Πελοπόννησο, επιθυμούν να λάβουν μέρος, επιθυμούν να λάβουν μέρος, να φροντίσουν να προμηθευτούν κάρτες εισόδου και την μεταφορά των φυλλαδίων τους.

Η Μ.Ι.Τ.Τ. – Moscow International Travel & Tourism Exhibition φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Expocentr Krasnaya Presnya της Μόσχας, διαρκεί τέσσερις ημέρες και οι δύο πρώτες ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) έχουν χαρακτήρα αποκλειστικά Β2Β και δικαίωμα εισόδου μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες. Ενώ τις δύο υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης (Παρασκευή και Σάββατο), η είσοδος ανοίγει και για το απλό κοινό.

Την έκθεση επισκέπτονται κατά μέσο όρο 100.000 άτομα με το 80% να είναι επαγγελματίες τουρισμού, από 185 προορισμούς, 3.000 είναι οι επιχειρήσεις τουρισμού ενώ η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια καταλαμβάνει υπερβαίνει τα 50.000τ.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση μπορούν να αποστείλουν ενημερωτικό email στο invest.in.peloponnese@gmail.com, με τα στοιχεία επικοινωνίας τους ή μπορούν να καλούν στο  2713 601141 (κ. Ψυχάρη Κωνσταντίνο, κ. Βαρελά Σωτήριο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.