Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επιτυχημένη η Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή έκθεση τουρισμού στο...

Επιτυχημένη η Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι

Central_Macedonia_Bucarest Central_Macedonia_Bucarest_1Με μεγάλη επιτυχία και με 300 εκθέτες από πολλές χώρες του κόσμου ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού με τίτλο “TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI TTR” που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου 2015.
Εξαιρετικά επιτυχημένη υπήρξε και η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού. Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσωπήθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σερρών – αρμόδιο σε θέματα Τουρισμού, Αθανάσιο Μασλαρινό.
Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης λειτουργίας της Έκθεσης, η ελληνική αποστολή  ήρθε σε επαφή με τουριστικούς φορείς του εξωτερικού, αλλά και με επαγγελματίες και δημοσιογράφους του τουρισμού, με σκοπό την προβολή της περιοχής ως ένα ευρύ πεδίο προορισμών και επιλογών, με ιδιαίτερη έμφαση, πέρα από το κλασικό μοντέλο «ήλιος και θάλασσα», στις θεματικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, ο ιαματικός και συνεδριακός τουρισμός, οι επισκέψεις σε πόλεις κλπ., αλλά και στον τουρισμό 12μηνης διάρκειας.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Ρουμανία Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης και ο Έλληνας Πρόξενος Νικόλαος Καραλέκας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.