Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Easyjet αυξάνει τον αριθμό των πτήσων προς τη Ζάκυνθο

Η Easyjet αυξάνει τον αριθμό των πτήσων προς τη Ζάκυνθο

easyjetΗ Easyjet προσθέτει τρία νέα δρομολόγια για Ζάκυνθο, από Μπρίστολ, Λίβερπουλ και Ρώμη, στα δύο που εκτελούσε από Λονδίνο και Μιλάνο τα τελευταία χρόνια, ενέργεια που δημιουργεί προσδοκίες για αύξηση των τουριστών.

Συγκεκριμένα, θα εκτελούνται, από το Μπρίστολ μία πτήση κάθε Τετάρτη, από τις 13 Μαΐου έως τις 21 Οκτωβρίου και από το Λίβερπουλ, μία πτήση την εβδομάδα κάθε Πέμπτη, από τις 23 Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου. Από το Λονδίνο θα εκτελούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, από τις 29 Μαρτίου, οι οποίες από τις 4 Μαΐου θα γίνουν τέσσερις καθώς προστίθενται πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ενώ από τις 19 Μαΐου θα υπάρχουν πτήσεις και κάθε Τρίτη και Τετάρτη και από τις 11 Ιουλίου ξεκινούν πτήσεις και το Σάββατο. Το τακτικό πρόγραμμα πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο του Κάτγουικ θα συνεχιστεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι τελευταίες πτήσεις προγραμματίζονται για τα τέλη Οκτώβρη.

Από το Μιλάνο προγραμματίζονται τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο, από τις 27 Ιουνίου έως στις 29 Αυγούστου. Τέλος, από τη Ρώμη θα ξεκινήσει πρόγραμμα πτήσεων από τις 27 Ιουνίου έως και τις 29 Αυγούστου, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.