Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Aerolineas Argentinas παραλαμβάνει το πρώτο από τα τέσσερα νέα A330-200s κατόπιν...

Η Aerolineas Argentinas παραλαμβάνει το πρώτο από τα τέσσερα νέα A330-200s κατόπιν παραγγελίας

Το ευέλικτο & οικονομικό Α330 θα τροφοδοτήσει την ανανέωση του στόλου της εταιρίας

Airbus_A330-200_800_travelling

Ο αερομεταφορέας της Αργεντινής, Aerolineas Argentinas, παρέλαβε το πρώτο νέο αεροσκάφος Α330-200 που είχε παραγγείλει, ως μέρος της στρατηγικής της για την ανανέωση του στόλου της.

Το αεροσκάφος, που είναι εξοπλισμένα με κινητήρες GE, συμπεριλαμβάνεται στον υπάρχοντα στόλο της αεροπορικής εταιρείας της που απαρτίζεται από 11 αεροσκάφη Airbus ευρείας ατράκτου, δηλαδή τέσσερα A330-200s και επτά Α340.  

«Η προσθήκη του νέου αυτού τύπου Α330-200 στα αεροσκάφη της οικογένειας ευρείας ατράκτου θα επιτρέψει στην Aerolineas Argentinas, να επαναπροσδιορίσει το δίκτυο μακρινών αποστάσεων και να ενισχύσει τη διεθνή προσφορά των υπηρεσιών του,” δήλωσε ο Dr. Mariano Recalde, Πρόεδρος της Aerolineas Argentinas. « To νέα αυτό A330 όχι μόνο έχει κοινά χαρακτηριστικά με τα ήδη υπάρχοντα αεροσκάφη μας τύπου Α330 και Α340, προσφέρει επίσης εξαιρετική λειτουργική ευελιξία με τη σωστή εμβέλεια και χαμηλότερο κόστος. Θα παίξει/διαδραματίσει καίριο ρόλο στη στρατηγική ανανέωσης του στόλου μας, διασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ό,τι καλύτερο σε άνεση και εξυπηρέτηση. “

Η Aerolineas Argentinas σκοπεύει να ξεκινήσει το νέο Α330 σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, όπως από το Μπουένος Άιρες (hub) στο Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη, και στη συνέχεια, στη Μαδρίτη τον Ιούλιο του 2015.

“Το Α330-200 θα φέρει ανώτερη ικανότητα μεγάλου βεληνεκούς, απαράμιλλη οικονομία και άριστη επιβατική έκκληση προς ευρείας ατράκτου στόλου Aerolineas Argentinas», »δήλωσε ο John Leahy, Airbus Chief Operating Officer Customers. “Η Aerolineas Argentinas έχει συνεργαστεί με την Airbus για πάνω από δύο δεκαετίες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους βλέπουμε να στηρίζουν την στρατηγική ανανέωσης του στόλου αεροσκαφών μεγάλης εμβέλειας στο δημοφιλές Α330.”

Aerolineas Argentinas λειτουργεί αεροσκάφη Airbus από το 1994, όταν η εταιρεία ξεκίνησε να πετάει τα αεροσκάφη τύπου A310-300.Τον Φεβρουάριο του 2013, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Αργεντινής ανακοίνωσε την παραγγελία τεσσάρων Airbus A330-200s για την ανανέωση του στόλου και την εδραίωση του στόλου της ευρείας ατράκτου.

Το Α330 Family περιλαμβάνει εμπορευματικό, VIP, και Στρατιωτικών Μεταφορών με παραλλαγές τάνκερ, έχει προσελκύσει έως τώρα,  περισσότερες από 1.400 παραγγελίες. Πάνω από 1.100 A330 Family αεροσκάφη που πετούν με περισσότερους από 100 εταιρίες σε όλο τον κόσμο. Το Α330 είναι ένα από τα πιο αποδοτικό αεροσκάφος στον κόσμο, με το καλύτερο λειτουργικό στην κατηγορία του. Με πολλές εν εξελίξει βελτιώσεις του προϊόντος που τίθενται σε κυκλοφορία τα επόμενα χρόνια, το A330 Family παραμένει το πιο οικονομικό και αποδοτικό αεροσκάφος ευρείας ατράκτου, με μέσο όρο λειτουργικής αξιοπιστίας, πάνω από 99%.

Με περισσότερα από 850 αεροσκάφη που έχουν πουληθεί και ένα ανεκτέλεστο υπόλοιπο  από σχεδόν 400 αεροσκάφη, περισσότερα από 550 αεροσκάφη Airbus είναι σε λειτουργία σε όλη τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Τα τελευταία 10 χρόνια, η Airbus έχει τριπλασιάσει τον στόλο της, ενώ παρέχει πάνω από το 60% όλων των αεροσκαφών που λειτουργούν στην περιοχή.

Η Airbus είναι ένας από τους κορυφαίος κατασκευαστές αεροσκαφών με την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη οικογένεια επιβατικών αεροσκαφών στην αγορά, που κυμαίνονται σε χωρητικότητα από 100 έως και άνω των 500 θέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.