Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εξώδικο προς τη LANE SEA Lines απέστειλε ο Δήμος Κυθήρων

Εξώδικο προς τη LANE SEA Lines απέστειλε ο Δήμος Κυθήρων

Celestyal Cruises

Lane_Vitsentzos_KornarosEξώδικο απέστειλε τη Παρασκευή, ο Δήμος Κυθήρων στην LANE SEA LINES, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται δεν αποδεχθεί περαιτέρω παραβίαση των υποχρεώσεων που έχει η ακτοπλοική εταιρία απέναντι στους κατόικους του νησιού και απορρέουν από την σύμβαση που έχει ήδη υπογράψει.

Το εξώδικο το οποίο κοινοποιείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου αναφέρεται ότι «μεταξύ των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η εταιρεία σας δια της συμβάσεως ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής “Κυθήρων – Αντικυθήρων” είναι πρωτίστως, η εκτέλεση όλων των δρομολογίων, ανελλιπώς, πλήρως και ολοκληρωμένα, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις δρομολογίων ΥΕΝΑΝΠ/ΔΘΣ τηρώντας τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις».

Ο Δήμος Κυθήρων σημειώνει ακόμη ότι «το τελευταίο διάστημα, επανειλημμένως, η εταιρεία σας παρέβη εκ νέου τις εκ νόμου και της συμβάσεως απορρέουσες υποχρεώσεις της, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση, σύγχυση και ανασφάλεια στις μεταφορές και την τροφοδοσία των νησιών του Δήμου μας, αλλά και σημαντική επιβάρυνση, ταλαιπωρία και οικονομική και ηθική ζημιά στους χρήστες της γραμμής».

Επιπλέον επισημαίνει ότι «σε περίπτωση που παρά ταύτα εξακολουθήσετε με πράξεις ή παραλείψεις σας να παραβιάζετε τους όρους που η Πολιτεία έθεσε για την προστασία και διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας, θα προσφύγουμε στις αρμόδιες κατά περίπτωση αρχές, κατά παντός υπευθύνου, προς εξασφάλιση των δικαιωμάτων μας και αποκατάσταση των προκληθέντων εις βάρος μας ζημιών».
Επίσης ζητά από τις Αρχές στις οποίες έγινε κοινοποίηση το εξώδικο «να φροντίσουν για την ορθή και σύμφωνη με τις κείμενες διατάξεις εφαρμογή των όρων που διέπουν τη σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, καταλογίζοντας ευθύνες όπου υπάρχουν και επιβάλλοντας τις δέουσες κυρώσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.