Αρχική General Συνάντηση Αν. υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον...

Συνάντηση Αν. υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον ΣΕΤΕ

Kountoura_SETE_19-2-2015(1)Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε τη Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, η κυρία Κουντουρά τόνισε ότι ο τουρισμός είναι πυλώνας  ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας συμβάλλοντας καθοριστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το 2015 θα εξελιχθεί θετικά για τον ελληνικό τουρισμό.    
Απευθυνόμενη  προς τους εκπροσώπους του ΣΕΤΕ τους ζήτησε όλοι μαζί να εργαστούν προς την κατεύθυνση αυτή ώστε να υπάρξει επέκταση της τουριστικής περιόδου με τουρισμό δώδεκα μήνες το χρόνο, να αναδειχθούν και νέοι προορισμοί,  να διαχυθεί το όφελος στις τοπικές κοινωνίες και αγορές. Ταυτόχρονα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού τόνισε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξουν λύσεις σε  χρόνιες αγκυλώσεις.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η προσπάθεια όλου του τουριστικού κόσμου εργαζομένων και επιχειρηματιών είναι να καθιερώσουν την Ελλάδα ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς. Πρόσθεσε δε ότι σύσσωμος ο ιδιωτικός τομέας του τουρισμού παραμένει στη διάθεση της υπουργού ώστε από κοινού να εργαστούν για την επίτευξη των στόχων της εθνικής τουριστικής ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.