Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ LA BRASSERIE ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ TITANIA

ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ LA BRASSERIE ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ TITANIA

garidomydopilafoΤο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται την Περίοδο της Σαρακοστής με την ενσωμάτωση μοναδικών Σαρακοστιανών πιάτων στο μενού της La Brasserie, τα οποία θα προσφέρονται καθημερινά από  την Καθαρά Δευτέρα (23 Φεβρουαρίου) έως και τη Μεγάλη Παρασκευή (10 Απριλίου).

revithadaΤο ειδικό μενού είναι σχεδιασμένο για την Περίοδο της Σαρακοστής από τον executive chef του ξενοδοχείου κύριο Χρήστο Τζιλήρα και αποτελείται από παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές, όπως ενδεικτικά: Αγγινάρες αλά πολίτα, Ρεβιθάδα με δενδρολίβανο, τομάτα και αγουρέλαιο, Καλαμάρια γεμιστά με σπανάκι, ρύζι και λαχανικά, Γίγαντες στον φούρνο με χειμωνιάτικα λαχανικά, Σουπιές με σπανάκι φρέσκια τομάτα, μαραθόριζα και μυρωδικά, Ταραμοκεφτέδες με φρέσκο κρεμμυδάκι και δυόσμο, Γαριδομυδοπίλαφο με λαχανικά, τοματίνια και άρωμα γλυκάνισου, Μελιτζάνες ιμάμ και Χταπόδι στιφάδο.

Η La Brasserie του ΤΙΤΑΝΙΑ αποτελεί μοναδική επιλογή για κάθε γούστο και περίσταση, προσφέροντας ποικιλία νηστίσιμων πιάτων, γλυκών και ροφημάτων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.