Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται την Περίοδο της Σαρακοστής με την ενσωμάτωση μοναδικών Σαρακοστιανών πιάτων στο μενού της La Brasserie, τα οποία θα προσφέρονται καθημερινά από την Καθαρά Δευτέρα (23 Φεβρουαρίου) έως και τη Μεγάλη Παρασκευή (10 Απριλίου).
Το ειδικό μενού είναι σχεδιασμένο για την Περίοδο της Σαρακοστής από τον executive chef του ξενοδοχείου κύριο Χρήστο Τζιλήρα και αποτελείται από παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές, όπως ενδεικτικά: Αγγινάρες αλά πολίτα, Ρεβιθάδα με δενδρολίβανο, τομάτα και αγουρέλαιο, Καλαμάρια γεμιστά με σπανάκι, ρύζι και λαχανικά, Γίγαντες στον φούρνο με χειμωνιάτικα λαχανικά, Σουπιές με σπανάκι φρέσκια τομάτα, μαραθόριζα και μυρωδικά, Ταραμοκεφτέδες με φρέσκο κρεμμυδάκι και δυόσμο, Γαριδομυδοπίλαφο με λαχανικά, τοματίνια και άρωμα γλυκάνισου, Μελιτζάνες ιμάμ και Χταπόδι στιφάδο.
Η La Brasserie του ΤΙΤΑΝΙΑ αποτελεί μοναδική επιλογή για κάθε γούστο και περίσταση, προσφέροντας ποικιλία νηστίσιμων πιάτων, γλυκών και ροφημάτων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.