Αρχική Αεροπορικά Νέα Ρεκόρ κρατήσεων για Αθήνα και απ’ ευθείας πτήσεις Αθήνα-Βερολίνο ανακοίνωσε η Ryanair

Ρεκόρ κρατήσεων για Αθήνα και απ’ ευθείας πτήσεις Αθήνα-Βερολίνο ανακοίνωσε η Ryanair

H RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

RyanairΗ Ryanair, ανακοίνωσε ρεκόρ κρατήσεων για τα 6 νέα της καλοκαιρινά δρομολόγια από Αθήνα προς Μπρατισλάβα. Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Ρώμη, Σαντορίνη και Βαρσοβία. Με 12 δρομολόγια σε σύνολο, η εταιρία θα μεταφέρει 2.2 εκ. πελάτες ανά έτος και θα στηρίξει 2,200 παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Ryanair, ανακοίνωσε επίσης νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Βερολίνο εν όψει του χειμερινού της προγράμματος για το 2015.
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα 2015 της Ryanair στην Αθήνα θα προσφέρει:
 
·         6 νέα δρομολόγια προς Μπρατισλάβα, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Ρώμη, Σαντορίνη και Βαρσοβία
·         Περισσότερες πτήσεις προς Χανιά (3/ημερησίως) και Θεσσαλονίκη (6/ημερησίως)
·         12 δρομολόγια συνολικά
·         161 εβδομαδιαίες πτήσεις
·         2.2 εκ πελάτες ανά έτος
·         2,200 παράπλευρες θέσεις εργασίας ανά έτος
 
Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούνε να επιλέξουνε ανάμεσα σε 12 δρομολόγια από Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων τριών καθημερινών πτήσεων προς Χανιά και 6 καθημερινών πτήσεων προς Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, μπορούνε να επωφεληθούνε από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή με κάρτες επιβίβασης για κινητά καθώς και από της υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, που καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.
 
Το 2015 σηματοδοτεί τα 30α γενέθλια της Ryanair. Μέσα σε 30 χρόνια η Ryanair αναπτύχθηκε στην μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, μεταφέροντας 100 εκ άτομα τον χρόνο, ανάμεσα σε 30 χώρες και εξοικονομώντας στους Ευρωπαίους πάνω από 11 δισ. ευρώ το χρόνο.
 
Η Ryanair γιόρτασε την ανάπτυξή της στα δρομολόγια της Αθήνας και τα 30α γενέθλιά της, διαθέτοντας θέσεις προς πώληση για το Ευρωπαϊκό της δίκτυο, με τιμές που ξεκινούν με έκπτωση 30% για ταξίδια τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης (17 Φεβ)
 
Ο Διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Ryanair,  David O’Brien δήλωσε στην Αθήνα:
  “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ρεκόρ κρατήσεων, για τα 6 νέα μας δρομολόγια από Αθήνα για το 2015 προς Μπρατισλάβα, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Ρώμη, Σαντορίνη και Βαρσοβία εν όψει του καλοκαιρινού μας προγράμματος που απαρτίζεται από 12 δρομολόγια και θα μεταφέρει 2.2 εκ. επιβάτες το χρόνο στηρίζοντας 2,200 παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Ryanair θα λειτουργήσει επίσης ένα νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Βερολίνο, ενόψει του χειμερινού μας προγράμματος για το 2015.
Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούν να κλείσουνε τα εισιτήρια τους για το καλοκαίρι του 2015 μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις  και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.
 Για να γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε προσφορές θέσεων με έκπτωση 30% για ταξίδια τον Μάρτιο και τον Απρίλιο οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (17 Φεβ). Καθώς αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θε πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα μας www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία .”
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.