Αρχική Βραβεία Πρώτο βραβείο για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «i-mind»!

Πρώτο βραβείο για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «i-mind»!

receiveaward
Ο κ. Πάκης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας του ΔΑΑ παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Άκη Σκέρτσο, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΒ

Με μια πολύ σημαντική διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου η εκδήλωση των Corporate Affairs Excellence Awards της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ): Συγκεκριμένα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Εταιρεία & Συμμέτοχοι», για το πρωτοποριακό πρόγραμμά του με την ονομασία «i-mind», το οποίο ζητά από όλους τους εργαζόμενους να μπουν στη θέση του «δυνητικού επιβάτη» και να καταγράψουν και να σχολιάσουν το σύνολο της εμπειρίας στο αεροδρόμιο, τις υπηρεσίες και τις υποδομές, όπως την αντιλαμβάνονται καθημερινά οι χιλιάδες επιβάτες και επισκέπτες!
Με στόχο τη βελτίωση ή και την ανανέωση των υπηρεσιών και των υποδομών του αεροδρομίου της Αθήνας, κάθε μέρα ομάδες εργαζομένων από όλες τις ειδικότητες και τις βαθμίδες, ακόμα και αν δεν έχουν την επιχειρησιακή εμπειρία ή ειδίκευση, αξιολογούν τις υπηρεσίες και τις υποδομές στον κεντρικό αεροσταθμό με τη βοήθεια ειδικών τάμπλετ, με το μάτι του «επιβάτη».  Έτσι, με το σύνθημα “i-mind”, που σημαίνει «νοιάζομαι», συνάδελφοι από όλες τις διευθύνσεις συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια να βρισκόμαστε πάντα Κοντά στον Επιβάτη, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
●   Ο θεσμός  των Corporate Affairs Excellence Awards της ΕΕΔΕ επιβραβεύει καινοτόμες δράσεις που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Εταιρικών Υποθέσεων, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.