Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η RYANAIR ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ...

Η RYANAIR ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 9,99 €

RyanairΗ Ryanair, προσκαλεί όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για μια σύντομη απόδραση από Αθήνα προς  Ρόδο και από Ρόδο προς Αθήνα από 9,99 ευρώ. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
 
Ο κος. John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
“Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 9,99 ευρώ προς δύο από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδος, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Αθήνα ή την Ρόδο ως την ιδανική επιλογή για μια σύντομη απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουνε ήδη την Ryanair λόγο τον χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις  και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.”
 
Η Ryanair σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι απελευθερώνοντας ειδικούς ναύλους προς κράτηση από 9,99 ευρώ για ταξίδια μέσα στον Φεβρουάριο και Μάρτιο. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα Ryanair.com και επιλέξτε τις πτήσεις σας στις χαμηλές αυτές τιμές, μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.