Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Etihad Airways απέκτησε τη πλειοψηφία των μετοχών του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών...

Η Etihad Airways απέκτησε τη πλειοψηφία των μετοχών του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Alitalia, Millemiglia

Etihad__Περισσότερες ευκαιρίες για τα 4,6 εκατομμύρια μέλη της MilleMiglia να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια
Οι επισκέπτες που θα εγγραφούν ως νέα μέλη της MilleMiglia πριν την 28η Φεβρουαρίου, θα κερδίσουν ένα διπλό μπόνους καλωσορίσματος 4.000 μιλίων

Η εξαγορά σηματοδοτεί την τρίτη επένδυση της Etihad Airways σε πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών, καθώς εξαγόρασε επίσης την πλειοψηφία των μετοχών του topbonus της ΑirΒerlin και του JetPrivilege της Jet Airways, παράλληλα με την πλήρη κυριότητα του προγράμματος Etihad Guest
Σε συνδυασμό, το Etihad Guest, το topbonus, το JetPrivilege και το MilleMiglia συγκεντρώνουν ένα σύνολο 14 εκατομμυρίων μελών σε όλο τον κόσμο
Η Etihad Airways διαχειρίζεται πλέον προγράμματα επιβράβευσης τακτικών επιβατών από επτά αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της Global Loyalty Company (GLC)

Η Etihad Airways,  απέκτησε το 75 τοις εκατό των μετοχών της Alitalia Loyalty S.p.A, ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του MilleMiglia, του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Alitalia, με την Alitalia να διατηρεί το υπόλοιπο 25 τοις εκατό των μετοχών.

Η Alitalia Loyalty θα γίνει μέρος της Global Loyalty Company (GLC), μια εταιρεία αφοσίωσης και τρόπου ζωής που επιτρέπει στην Etihad Airways και τους εταίρους της να στραφούν προς την παγκόσμια αγορά του συγκεκριμένου κλάδου πιο αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα καθοδηγεί την τεχνολογία και τις συνέργειες εξυπηρέτησης. Η GLC αποτελείται επίσης από το Etihad Guest της Etihad Airways, το topbonus της AirBerlin και το JetPrivilege της Jet Airways. Σε συνδυασμό, το Etihad Guest, το topbonus, το JetPrivilege και το MilleMiglia συγκεντρώνουν ένα σύνολο 14 εκατομμυρίων μελών σε όλο τον κόσμο.

Η προσθήκη του MilleMiglia θα οδηγήσει σε περισσότερες ευκαιρίες για τα μέλη να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα προσφέρει στην GLC πραγματικά παγκόσμια κλίμακα και ένα κρίσιμο σύνολο πολύτιμων, πολυέξοδων καταναλωτών.

Για να γιορτάσουμε το ορόσημο αυτό, οι επισκέπτες που θα εγγραφούν στο MilleMiglia πριν την 28η Φεβρουαρίου 2015, θα λάβουν ένα διπλό μπόνους καλωσορίσματος (2.000 + 2.000 μιλίων).

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Etihad Airways, δήλωσε: «To πλειοψηφικό πακέτο της Etihad Airways στην Alitalia Loyalty αποτελεί θεμελιώδες μέρος της επένδυσής μας στην Alitalia και θα τοποθετήσει την GLC ως κορυφαίο παίκτη στην πιστή αγορά της Ιταλίας».
 
«Το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών είναι ταχέως αναπτυσσόμενο και με υψηλό περιθώριο εξέλιξης των επιχειρήσεων συγκριτικά με τον κλάδο των αερομεταφορών. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει τόσο στην Etihad Airways όσο και στην Alitalia να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη και μαζί με τις ευκαιρίες, να δημιουργήσουν σταθερά κέρδη από τα προγράμματά μας επιβράβευσης».

«Το σημαντικότερο είναι , ότι αυτή η επένδυση εγγυάται στα μέλη του MilleMiglia πως θα ωφεληθούν από τα συναρπαστικά μακροπρόθεσμα σχέδια με σκοπό την εξέλιξη του Global Loyalty Company σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης πολλαπλών εταίρων σε όλες τις βασικές αγορές της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ινδίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων».
 
Ο Silvano Cassano, Διευθύνων Σύμβουλος της Alitalia, δήλωσε: «Αυτή η εξέλιξη θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τις συνέργειες μεταξύ των δύο προγραμμάτων και θα εξασφαλίσει στα μέλη περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε πτήσεις, αναβαθμίσεις και άλλα οφέλη, ενώ τα μέλη του MilleMiglia θα έχουν την ευκαιρία να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μέλος της SkyTeam».
 
«Η επένδυση αποτελεί μέρος της ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης της Alitalia, η οποία παρέχει στην αεροπορική εταιρεία μια γερή οικονομική βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη της, και ενισχύει επίσης τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους επιβάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση». 

Το MilleMiglia είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Ιταλίας, με 4,6 εκατομμύρια υπάρχοντα μέλη και περισσότερα από 20.000 νέα μέλη κάθε μήνα. Η απόκτηση του 75 τοις εκατό των μετοχών έχει υπολογιστεί στα € 112.500.000 και χρηματοδοτείται μέσω μιας επένδυσης σε μετρητά από την Etihad Airways».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.