Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Signature Travel: Παρουσίαση του νέου προγράμματος προνομίων Bon-us Voyage

Signature Travel: Παρουσίαση του νέου προγράμματος προνομίων Bon-us Voyage

Bon-Us Voyage by Signature Travel Προνόμια… με Υπογραφή

Signature_Vlachakis_Maria-Aliragki_and-Petros-Alifragkis
Από αριστερά, ο Εμπορικός Δντης Διονύσης Βλαχάκης, η Μαρία Αλιφραγκή και ο Πέτρος Αλιφραγκής
Signature_Card
Παράδοση της κάρτας προνομίων Bon-us Voyage

Είστε έτοιμοι για τα πιο έξυπνα ταξίδια, σε έναν ολόκληρο κόσμο μοναδικών προσφορών;  H Signature Travel παρουσιάζει το Bon-Us Voyage, το νέο πρόγραμμα προνομίων προσφέροντας μοναδικές επιστροφές και εκπτώσεις στις υπηρεσίες και τα ταξιδιωτικά πακέτα της εταιρείας καθώς και μοναδικά προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες για την καθημερινότητα, τις αποδράσεις και την ψυχαγωγία. Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από τον Εμπορικό Διευθυντή της Signature Travel Διονύσιο Βλαχάκη, σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας, με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Signature_Gold Bonus Card
Gold Bonus Card

 

Με παρουσία εικοσιτριών ετών στη διοργάνωση ταξιδιών υψηλού επιπέδου, η Signature Travel επιβραβεύει τα πιστά μέλη της και χαρίζει αποκλειστικές εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια, μέσα από το νέο πρόγραμμα προνομίων. Συμμετέχοντας εύκολα και κερδίζοντας άμεσα, οι φίλοι της πρώτης εταιρείας οργάνωσης ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έκπτωση έως και 10% στα ταξιδιωτικά τους πακέτα από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα. Παράλληλα, αποκτούν πρόσβαση σε ένα δίκτυο προσφορών σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αγορών ή την αξία τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μεγάλες κατηγορίες μελών, το Silver Bonus και το Gold Bonus, με παροχή έκπτωσης στα ταξιδιωτικά προγράμματα 7% και 10% αντίστοιχα και πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο εκπτώσεων και για τις δύο κατηγορίες. Η παροχή της έκπτωσης πραγματοποιείται απλά με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας μέλους είτε στη Signature Travel είτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών του προγράμματος, οι κάρτες υποστηρίζουν την πρωτοποριακή τεχνολογία NFC, η οποία επιτρέπει την εξαργύρωση των πόντων και των εκπτώσεων εντός και εκτός Ελλάδος.

Για επιπλέον πληροφορίες αλλά και ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την αντίστοιχη κατηγορία προνομίων στο νέο site της εταιρείας στο  signature.gr.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.