Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου: Να διασφαλιστεί η σύνδεση της Κύπρου με το...

Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου: Να διασφαλιστεί η σύνδεση της Κύπρου με το εξωτερικό

acta-2015Την ανάγκη διασφάλισης της αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με το εξωτερικό μέχρι να υλοποιηθούν οι επόμενοι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, επισημαίνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) σε ανακοίνωσή του, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη λύπη του για τη τραγική κατάληξη που είχαν οι Κυπριακές Αερογραμμές. 

Δυστυχώς, τονίζει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου, οι εκάστοτε κυβερνήσεις, οι διοικούντες τις Κυπριακές Αερογραμμές και οι συντεχνίες ουδέποτε έλαβαν σοβαρά υπόψη το επανειλημμένο σήμα κινδύνου που  εξέπεμπε ο ACTA για το μέλλον της Εταιρείας.

Ως αποτέλεσμα των διαχρονικών λαθών, των παραλείψεων και της ασυμφωνίας των εμπλεκομένων μερών στην προώθηση ενός βιώσιμου σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας, φτάσαμε στην απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, με την οποία στην ουσία επιβλήθηκε ο τερματισμός λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών.

Μέχρι να υλοποιηθούν οι επόμενοι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, ο ACTA υπογραμμίζει την ανάγκη (αυτές τις δύσκολες ώρες ) να διασφαλιστεί η αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με το εξωτερικό.

Τα μέλη του ACTA έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αναφύονται αυτή τη στιγμή, δηλώνουν και δημοσίως ότι θα ανταποκριθούν πλήρως στο έργο και την αποστολή τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και  στήριξη της οικονομίας του τόπου.

Ο ACTA εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό των Κυπριακών Αερογραμμών, που όλο αυτό το διάστημα στήριξε τις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά και για τη μεταξύ τους στενή συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.