Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην 80η διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών στο Βερολίνο η Περιφέρεια Κρήτης με παραδοσιακά...

Στην 80η διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών στο Βερολίνο η Περιφέρεια Κρήτης με παραδοσιακά προϊόντα και φαγητά

International_Green_Week Στην 80η διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών «International Green Week» που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 16 έως 25 Ιανουαρίου 2015 θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης την οποία θα εκπροσωπήσει η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης πρωτογενή τομέα Θεανώ Βρέντζου.

Μάλιστα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης, η κ. Βρέντζου θα συμμετέχει σε ειδική εκδήλωση γευσιγνωσίας όπου θα μαγειρευτούν από σεφ επιτόπου παραδοσιακά φαγητά με αγνά Κρητικά προϊόντα. Επίσης θα υπάρχει έκθεση Κρητικών προϊόντων και κρασιών.

Η «International Green Week», που συγκέντρωσε πέρυσι 1.650 εκθέτες από 70 χώρες, αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης παραγωγών από όλο τον κόσμο. Συγκεντρώνει περισσότερους από 400.000 επισκέπτες – καταναλωτές, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους παραγωγούς – εκθέτες και αγοράζουν απευθείας τα προϊόντα τους. Επίσης ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που ξεπερνά τις 100.000, είναι εμπορικοί αντιπρόσωποι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.