Αρχική Αεροπορικά Νέα Τα κάλαντα φτάνουν νέα ύψη, καθώς η easyJet επιτυγχάνει ρεκόρ GUINNESS για...

Τα κάλαντα φτάνουν νέα ύψη, καθώς η easyJet επιτυγχάνει ρεκόρ GUINNESS για τη συναυλία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών στο μεγαλύτερο ποτέ ύψος

Τρίγωνα, κάλαντα σκόρπισαν παντού….

Easyjet_carols1 Easyjet_carolsΗ easyJet, φέτος μαζί με τους επιβάτες της, σημάδεψαν τη γιορτινή περίοδο με την απόκτηση ενός Ρεκόρ GUINNESS, υλοποιώντας την «υψηλότερη» συναυλία καλάντων κατά τη διάρκεια πτήσης από το London Gatwick προς Γενεύη – η πρώτη συναυλία που πραγματοποιήθηκε ποτέ σε ένα αεροσκάφος της easyJet.

H χορωδία ACM, που σχηματίστηκε το 2005 και πρόσφατα βραβεύτηκε ως το Best Gospel Act στα Βραβεία Urban Music Awards, πραγματοποίησαν συναυλία καλάντων, εν πτήση, για τους επιβάτες που ταξίδεψαν προς Γενεύη από Λονδίνο πριν λίγες μέρες.  Η συναυλία διήρκεσε 15 λεπτά σε υψόμετρο 32,800ft, με γνωστά Χριστουγεννιάτικα ακούσματα όπως το τζινγκλ μπελς, Αγ. Νύχτα, κτλ
Η ζωντανή παράσταση είναι μέρος μιας ευρύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής & ατμόσφαιρας που επικρατεί στις πτήσεις της easyJet, καθώς πολλοί επιβάτες  τραγουδούν τα κάλαντα σε αρκετές πτήσεις μέσα στο Δεκέμβρη.
Ο Paul Moore, ο Διευθυντής επικοινωνίας της easyJet δήλωσε: 
 «Πιστεύαμε ότι οι επιβάτες μας θα απολάμβαναν μία τέτοιου τύπου εορταστική ψυχαγωγία εν πτήση και ταυτόχρονα να πετυχαίνουμε ένα Ρεκόρ Guinness! Χάρη στην καταπληκτική χορωδία ACM, που τραγουδούσε τόσο λαμπρά εν πτήση,  βοήθησαν να πετύχουμε αυτή την πρωτιά και για την easyJet και για τους Guinness World Records. “
Ο Mark De-Lisser, της ACM χορωδίας πρόσθεσε:  
«Τραγουδάμε, αυτό κάνουμε. Έχουμε τραγουδήσει σε μερικά καταπληκτικά, παράξενο, ακόμη και επικίνδυνα μέρη, αλλά το να σκορπίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων εν πτήση, στα 32,000ft, ήταν πραγματικά εξωπραγματικό   Η επίτευξη ενός Ρεκόρ Guinness είναι ένας ωραίος τρόπος το να κλείσει η χρονιά για την χορωδία.»

Μετά την εν πτήση συναυλία, η χορωδία συγκέντρωσε χρήματα για την UNICEF, τη μεγαλύτερη οργάνωση για παιδιά στον κόσμο. Από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου οι επιβάτες της easyJet σε Ευρωπαϊκές πτήσεις,  θα έχουν την ευκαιρία, εάν το επιθυμούν, να προσφέρουν χρήματα για τον οργανισμό UNICEF και το έργο τους Change for Good.
Μέχρι σήμερα, άνω των £3.9 εκ. έχουν συγκεντρωθεί για την UNICEF  από τη γενναιοδωρία των πελατών της easyJet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.