Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεγάλη επιτυχία το 1ο Athens Santa Run Γέμισε Αι Βασίληδες το κέντρο...

Μεγάλη επιτυχία το 1ο Athens Santa Run Γέμισε Αι Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας!

Nikos_Karanikolas-5509 Nikos_Karanikolas-5547Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 στο κέντρο της Αθήνας το 1ο Athens Santa Run, ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως.
Εκατοντάδες Αι Βασίληδες συμμετείχαν σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, δίνοντας ακόμα περισσότερο γιορτινό χρώμα και ενισχύοντας τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της στολισμένης πόλης. Παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση πραγματοποιούνταν για πρώτη φορά στην Αθήνα, η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και ο αγώνας ήταν sold out με το… καλημέρα με το όριο των συμμετοχών να συμπληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ.
To μήνυμα της αισιοδοξίας και της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας έκανε το γύρο του κόσμου με κορυφαία ξένα ΜΜΕ να μεταδίδουν το κέφι και τη θετική διάθεση των Αθηναίων που έτρεξαν 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της πόλης, με στόχο τα έσοδα να δοθούν για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων.
Η ιδρύτρια και διοργανώτρια του επιτυχημένου Spetses mini Marathon, Μαρίνα Λύδα  Κουταρέλλη που έφερε στην Αθήνα το διεθνή θεσμό , δήλωσε: «Έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με τη διοργάνωση του Spetses mini Marathon, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι φωτεινές και γιορτινές εικόνες του 1ου Athens Santa Run, δείχνουν ένα διαφορετικό και ελπιδοφόρο πρόσωπο μια άλλης Αθήνας στο εξωτερικ».
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Spetses mini Marathon καθώς και τα Holmes Place  με την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).  Χρυσός Χορηγός της Διοργάνωσης ήταν η ING.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.