Το πρώτο Πολυνησιακό εστιατόριο της πρωτεύουσας ανοίγει τις πόρτες του για τη χειμερινή σεζόν με ανανεωμένο μενού και εξωτικές γεύσεις
Το Ledra Kai (πρώην Kona Kai) παραμένει ένας τόπος συνάντησης για τους λάτρεις της Πολυνησιακής κουζίνας για περισσότερο από 30 χρόνια. Στην καρδιά της Αθήνας, το εστιατόριο Ledra Kai του Athens Ledra Hotel επαναπροσδιορίζεται με καινούργιο όνομα και ανανεωμένου μενού. Η εξωτική διακόσμηση του εστιατορίου, τα τοτέμ και τα αγάλματα των Πολυνησιακών Θεών, οι καθρέφτες και το τρεχούμενο νερό δημιουργούν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα η οποία συνοδεύεται από μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.
Οι μοναδικές γεύσεις του ανανεωμένου μενού από τον Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστα Νάνο, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της Ασιατικής και Πολυνησιακής κουζίνας. Με ακόμα περισσότερα πιάτα από τη μυστηριακή γη της Πολυνησίας και της Άπω Ανατολής, το ανανεωμένο μενού που περιλαμβάνει επιλογές όπως ο διάσημος Μαύρος Βακαλάος Αλάσκας μαριναρισμένος με γλυκιά πάστα μίσο και ο βασιλικός συνδυασμός με αστακό, γαρίδες και φιλέτο ψαριού το οποίο σερβίρεται φλαμπέ, είναι βέβαιο ότι θα εκπληρώσει κάθε γευστική απαίτηση. Για τους λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας, το Teppanyaki προσφέρει ένα γαστρονομικό show που θα εξιτάρει όλες τις αισθήσεις, ενώ το sushi bar του Ledra Kai θα ενθουσιάσει με τη μεγάλη γκάμα επιλογών.
Για τα ζευγάρια ή τις παρέες που ψάχνουν για μια πιο «βασιλική» εμπειρία, το Tonga Menu, που αποτελεί το δείπνο των Βασιλέων της Χαβάης, θα σας ταξιδέψει γευστικά στην Πολυνησιακή κουζίνα. Οι επιλογές ανάμεσα σε γαρίδες Τεμπούρα, χοιρινά «ντάμπλινκ», μεγάλες γαρίδες μαγειρεμένες σε γάλα καρύδας και ζάχαρη φοίνικα και χοιρινό Molokai Teriyaki συνθέτουν την απόλυτη γευστική εμπειρία και εγγυώνται ένα ξεχωριστό γεύμα. Η μεγάλη ποικιλία από γλυκά και τα εξωτικά κοκτέιλ του Bali Lounge βάζουν την τελική πινελιά σε ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων σε εξωτικά μέρη της Ασίας και της Πολυνησίας.