Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Κάτι ψήνεται» και έρχονται ανατροπές στο Δημόσιο

«Κάτι ψήνεται» και έρχονται ανατροπές στο Δημόσιο

Vangelis_DourakisdimosioΕντάξει.. κάτι θα «θυσιαστεί» στο Δημόσιο κατά τις επικείμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης σε άρθρο του στο matrix24.gr, και συνεχίζει: Και να μην το ήξερες ότι στο «μενού» με τους εκπροσώπους των δανειστών είναι ανατροπές στην δημόσια διοίκηση.. το οσμίζεσαι… το καταλαβαίνεις βρε αδελφέ!

Με τόσες διαρροές, είτε για τα «χρυσά» εμβάσματα που έστελναν στο εξωτερικό κρατικοί υπάλληλοι, ή τώρα για τις διαφορές τις μισθολογικές στο δημόσιο.. το νιώθεις, το αισθάνεσαι πως κάτι «τρέχει»!!
Και θα σιγουρέψει το πράγμα, εάν σε λίγες ημέρες από τώρα ακουστεί κάτι για κρατικούς φορείς που κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα και πρέπει να βάλουν «λουκέτο»!

Μιλάμε βεβαίως για θέματα που αναδείχτηκαν και πέρυσι.. και πρόπερσι και γενικώς τα χρόνια του Μνημονίου. Και εάν πρέπει να κρατήσουμε κάτι; Είναι –για παράδειγμα- ότι ελάχιστοι.. ίσως και κανένας φορέας από εκείνους που δεν είχαν άλλο αντικείμενο πέρα από το να «κατατρώγουν» κρατικό χρήμα και είχαν συμπεριληφθεί στην περιβόητη λίστα Πάγκαλου, κατέβασε «ρολά»… Μια χαρά σε πλήρη λειτουργία είναι!

Να κρατήσουμε επίσης ότι από το 2010 «εντοπίζουν» Δημοσίους Υπαλλήλους που υποψιάζονταν πως έπαιρναν μίζες και τις έστελναν στο εξωτερικό, αλλά ακόμη τους …εντοπίζουν και εκείνοι παραμένουν στις θέσεις τους και «μαζεύουν» ένσημα για να προλάβουν να βγουν στην σύνταξη..

Όσο για το μισθολόγιο;;; Δεν χρειάζεται θυμίσουμε πόσες «μνημονιακές» φορές έχει αναμορφωθεί με τις ίδιες «μισθολογικές διαφορές» να παραμένουν! Αλλά για ακόμη μία φορά η …είδηση επιμένει: «Τέλος στις μισθολογικές αποκλίσεις μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων θα επιχειρήσει να βάλει η κυβέρνηση με την προώθηση του νέου μισθολογίου το οποίο ενδέχεται να ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2015».

Αφού αισθανθείς λοιπόν αρχικά μάλλον …ότι ζεις σε δικό σου κόσμο αφού ακόμη ελπίζεις ότι κάτι θα φτιάξει σε αυτή την χώρα -και με δεδομένο ότι τα ίδια πράγματα τα έχεις ακούσει και ξανακούσει ως προθέσεις… αλλά να που ουδέποτε έγιναν πράξη- αμέσως μετά καταλαβαίνεις και ενόψει τρόικα ότι .. «κάτι ψήνεται».. και αφορά το Δημόσιο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.