Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Germanwings αυξάνει τις πτήσεις της προς ελκυστικούς προορισμούς το ερχόμενο καλοκαίρι

Η Germanwings αυξάνει τις πτήσεις της προς ελκυστικούς προορισμούς το ερχόμενο καλοκαίρι

Περισσότερα δρομολόγια από τα αεροδρόμια σε Ντύσελορφ, Στουτγκάρδη και Βερολίνο/Τεγκέλ

Germanwings A319 Η Germanwings επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της και προσφέρει επιπλέον πτήσεις σε ελκυστικούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος 2015, που θα ισχύσει από 29 Μαρτίου έως 25 Οκτωβρίου της επόμενης χρονιάς. Οι νέες πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση στο www.germanwings.com .

Η γερμανική αεροπορική εταιρία προσθέτει από το Ντίσελντορφ μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς το Ζαντάρ της Κροατίας και μια προς το αεροδρόμιο του Μπάρι της ιταλικής περιφέρειας της Απουλίας. Επίσης από το Ντύσελντορφ, προστίθεται μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς Λαμέτζια Τέρμε στην Καλαβρία.

Δύο επιπλέον συνδέσεις προστίθενται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 από Στουτγκάρδη προς Βρυξέλλες και έτσι στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιούνται συνολικά 16 πτήσεις την εβδομάδα.

Αλλά και το δίκτυο δρομολογίων από το Βερολίνο / Τεγκέλ εμπλουτίζεται κατά τη διάρκεια των καλοκαρινών μηνών του επόμενου έτους: οι επιβάτες μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στο Κροατικό νησί Κρκ με μεγαλύτερη ευελιξία καθώς προστίθεται ένα επιπλέον δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο της Ριέκα.

Η Germanwings επίσης επεκτείνει το δίκτυο των δρομολογίων της με την πρωτεύουσα του Κοσόβου. Κάθε Σάββατο θα φτάνουν στο αεροδρόμιο της Πρίστινας περισσότερες πτήσεις από το Ντύσελντορφ, το Αμβούργο, την Κολωνία/Βόννη, το Ανόβερο και το Βερολίνο/Τεγκέλ. Αλλά και από τη Στουτγκάρδη αυξάνονται οι πτήσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.