Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Σκιάθος στη World Travel Market 2014

Η Σκιάθος στη World Travel Market 2014

Wtm 2014_THESSALIA_standΓια  ακόμη μια χρονιά συμμετέχει  ο Δήμος Σκιάθου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (World Travel Market)  3-6 Νοεμβρίου 2014 , στο περίπτερο της  Περιφέρειας Θεσσαλίας & του  ΕΟΤ, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής ο στόχος της συμμετοχής για άλλη μια φορά σε αυτό το παγκόσμιο τουριστικό γεγονός  είναι η οσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του νησιού  και προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών στη διάρκεια της νέας σεζόν από τη Βρετανική αγορά, οι οποίοι αποτελούν εκ των πραγμάτων το κέντρο βάρους στο σύνολο των ξένων επισκεπτών του νησιού.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Σκιάθου, αλλά και επιχειρηματίες του νησιού βρίσκονται στο Λονδίνο , και πραγματοποιούν επαφές με παράγοντες του εξωτερικού, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κύμα των Βρετανών τουριστών.
H Σκιάθος , το διαμάντι των Β.Σποράδων , η κοσμοπολίτισσα της μαγνησίας ,έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα   των επισκεπτών της έκθεσης αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου  JSI « Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης » .
Την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ κο Ανδρέα Ανδρεάδη και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κο Πάνο Λειβαδά  στο desk της Σκιάθου καλωσόρισε ο κος Αριστείδης  Δερβένης  (Skiathos Palace Hotel) εκδηλώνοντας την πρόθεση των ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων  του νησιού  για συνέργειες και στοχευμένες δρασεις, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα τουριστικής ανάπτυξης  όπως ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, ο  Εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος, η Αύξηση της κατά κεφαλή δαπάνης των τουριστών, Αειφόρος ανάπτυξη-προστασία των φυσικών και πολιτιστικών πόρων, η τόνωση της απασχόλησης και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Στήριξη της επιχειρηματικότητας και άλλα πολλά τα οποία θα εισέλθουν σε φάση υλοποίησης στο άμεσο μέλλον.
Στην έκθεση WTM του Λονδίνου επίσης συμμετείχαν o εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Σποράδων κ.Νικόλαος Πλωμαρίτης, που θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς, τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες καθώς και με δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον θεματικό τουρισμό για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων,  αλλά και την παρουσίασηκαι  προβολή του τουριστικού προϊόντοςτης Περιφέρειας Θεσσαλίας . O κος Αλέξανδρος Ευσταθίου, τουριστικός πράκτορας dolphin of skiathos,  ο κος Διολέττας Παναγιώτης  Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σκιάθου και  εκπαιδευτής καταδύσεων
Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Διεθνής Τουριστική Έκθεση World Travel Market αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως. Οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 50.000, ενώ σε αυτή συμ μετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες.
    

Στη Φώτο απο αριστερά προς τα δεξιά : O γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κος Πάνος Λειβαδάς, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Ανδρέας Ανδρεάδης , Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο κος Διολέττας Παναγιώτης  Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σκιάθου και  εκπαιδευτής καταδύσεων ο κος Αριστείδης  Δερβένης  (Skiathos Palace Hotel),  και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Σποράδων κ.Νικόλαος Πλωμαρίτης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.