Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΗΑΤΤΑ ανοίγει τον δρόμο της Ινδικής αγοράς – Ταξίδι Γνωριμίας 70...

Ο ΗΑΤΤΑ ανοίγει τον δρόμο της Ινδικής αγοράς – Ταξίδι Γνωριμίας 70 Ινδών tour Operators

Celestyal Cruises
ΗΑΤΤΑ-ΟΤΟΑΙ_2014_1
Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Λ. Τσιλίδης και ο Ταμίας του Δ.Σ. του ΟΤΟΑΙ, Mr. Mr. Rajeev Sabharwal υπογράφουν το Μνημόνιο / Συμφωνία Συνεργασίας των δύο Συνδέσμων
ΗΑΤΤΑ-ΟΤΟΑΙ_2014
Τα μέλη του Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ και της ΟΤΟΑΙ, με την Α.Ε. Πρέσβη της Ινδίας, τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Α. Λιάσκο

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τη χώρα μας τα 70 μέλη του ΟΤΟΑΙ (Συνδέσμου Tour Operators Εξερχόμενου Τουρισμού της Ινδίας), καλεσμένοι του ΗΑΤΤΑ.

 

 

ΗΑΤΤΑ-ΟΤΟΑΙ_2014_2
Στιγμιότυπο από την υποδοχή των Ινδών Τ.Ο.
ΗΑΤΤΑ-ΟΤΟΑΙ_2014_3
Οι Ινδοί Τ.Ο. στην Ακρόπολη

Οι Ινδοί tour Operators στα πλαίσια της προσπάθειας του ΗΑΤΤΑ για άνοιγμα νέων αγορών εισερχόμενου τουρισμού, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την Αθήνα και τη Σαντορίνη και να απολαύσουν τα αξιοθέατά τους με ένα πλούσιο πρόγραμμα 7 ημερών, πλήρους φιλοξενίας από τον ΗΑΤΤΑ, γεμάτο με επισκέψεις και θετικές εμπειρίες.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να συναντηθούν με εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών γραφείων σε οργανωμένες Β2Β συναντήσεις, προκειμένου να υπάρξουν συνεργασίες και να διοχετευθεί στην Ελλάδα η μεγάλη ζήτηση των Ινδών για ταξίδια.
 
Στην επίσημη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση o Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΗΑΤΤΑ, κ.κ. Λ.Τσιλίδης και Σ. Σκρέτας, υποδέχτηκαν την Α.Ε. Πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα Mr. Shri Tsewang Topden, τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Α. Λιάσκο την κα. Χριστίνα Τετράδη, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), τον κ. Γ. Άγγλο, τ. Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ και αντιπρόσωπο του Σήματος Ποιότητας Q στην Ελλάδα και τον κ. Στέφανο Σαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines.
Παρουσία όλων υπογράφηκε Μνημόνιο / Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ ΗΑΤΤΑ και ΟΤΟΑΙ, σύμφωνα με το οποίο οι 2 Σύνδεσμοι θα συνεργαστούν για να εδραιωθεί η συνεργασία τους αλλά και η συνεργασία μεταξύ των μελών τους.
 
Από Ινδικής πλευράς τόσο η Α.Ε ο Πρέσβης της Ινδίας όσο και ο εκπρόσωπος του ΟΤΟΑΙ Mr. Rajeev Sabharwal, δήλωσαν ότι οι Ινδοί θεωρούν την Ελλάδα πανέμορφη και εξαιρετικά φιλόξενη και πιστεύουν ότι οι δύο λαοί έχουν κοινή αγάπη για τον πολιτισμό την κουλτούρα, τα έθιμα και τις παραδόσεις.
 
Το ταξίδι των Ινδών tour operators πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της πρόσκλησης κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ΟΤΜ Ινδίας, στην οποία το περίπτερο του ΗΑΤΤΑ και η Ελλάδα έλαβαν το βραβείο του «Αγαπημένου Προορισμού».
 
Η εν λόγω πρωτοβουλία σηματοδοτεί την δυναμική επανεκκίνηση και επαναδραστηριοποίηση του ΗΑΤΤΑ προς τις τουριστικές αγορές του κόσμου, στοχεύοντας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στη διεύρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.
Η διοργάνωση αυτή δεν είναι παρά μόνον η αρχή των προσπαθειών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, καθώς ακολουθεί σειρά προγραμμάτων και εκδηλώσεων, με τον ίδιο σκοπό.
 

Ο ΗΑΤΤΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ταξιδιού:
 
Τα τουριστικά γραφεία:
 
Στην Αθήνα
 
Ace Travel, Andy’s Tours, Argo Travel, Bellair Travel, Elias Tours, GR Bollywood Travel, GTL Ganymedes Tours, G.O. Tours, Kefi Tours & Conferences, Key Tours & Conferences, Mideast Travel, Sunset, Travelway
 
Στη Σαντορίνη
Another Tour,  Hellenic Island Services, Santo Line Transfers & Tours
 
Τα ξενοδοχεία:
 
Στην Αθήνα
Athenaeum Intercontinental, Divani Caravel, Grande Bretagne, Hilton, King George, NJV Athens Plaza, Royal Olympic, Titania
 
Στη Σαντορίνη
Dana Villas, Aressana, Majestic, Mystique, Kallisti Thera
 
Τις εταιρίες:
Blue Star Ferries, Hydraiki Naval, Olympic Cruises, Linguaphone (I Learn and Fly), PodimatasAV
 
το Μουσείο της Ακρόπολης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το ΟΑΚΑ
 
Tους:
ΕΠΕΣΤ (Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού)
Ένωση Λεμβούχων Θήρας
Τελεφερίκ Σαντορίνης
 
…και τα εστιατόρια:
 
Στην Αθήνα:
Ithaki, Jaipur Palace, Stastra
 
Στη Σαντορίνη
Dionysos, Idol, Pyrgos, Winery Santo Wine
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.