Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Προεδρείου του ΣΕΤΕ με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Συνάντηση του Προεδρείου του ΣΕΤΕ με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Stavros_Thodorakis_To_potamiΟ Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και αντιπροσωπεία των Μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρο Θεοδωράκη καθώς και εκπροσώπους του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για την πορεία του ελληνικού τουρισμού, τις προοπτικές του, καθώς και για τις θέσεις του ΣΕΤΕ σχετικά με τα βασικά ζητούμενα και τους κινδύνους που απασχολούν τους ανθρώπους του τουρισμού.
Ο ΣΕΤΕ παρέδωσε τον Οδικό Χάρτη 2021 στον επικεφαλής του Ποταμιού και ζήτησε την κατανόηση και υιοθέτηση του στρατηγικού αυτού σχεδίου για την περαιτέρω επιτυχία του ελληνικού τουρισμού. Το Ποτάμι ενημερώθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα του ελληνικού τουρισμού για το 2014, καθώς και για το θετικό αντίκτυπο που έχει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, μέσω της διάχυσής του στις τοπικές κοινωνίες, των εσόδων, των εισφορών και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Το Ποτάμι, από την πλευρά του ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΣΕΤΕ σχετικά με τις θέσεις του κόμματος όσον αφορά στον ελληνικό τουρισμό με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη να τονίζει τη σημασία της συμμαχίας του καλού στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.