Αρχική Αεροπορικά Νέα Στη τελική ευθεία για το πρώτο A320 της VietJetAir

Στη τελική ευθεία για το πρώτο A320 της VietJetAir

Sharklet-fitted Airbus A320Ολοκληρώνεται η τελική συναρμολόγηση του πρώτου A320 της VietJetAir, στην Τουλούζη της Γαλλίας. Το αεροσκάφος αυτό είναι το πρώτο από τα 100 best-selling αεροσκάφη μονού διαδρόμου που θα αποκτήσει η βιετναμέζικη αεροπορική εταιρεία μετά από συμφωνία που οριστικοποιήθηκε το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Το σχέδιο εξαγοράς καλύπτει επιβεβαιωμένες παραγγελιές 63ων αεροσκαφών καθώς και 30 δικαιώματα αγοράς. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να μισθώσει 7 αεροσκάφη από τρίτους εκμισθωτές.

H VietJetAir θα αρχίσει να παραλαμβάνει τα νέα αεροσκάφη της οικογένειας Α320 το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Τα νέα αεροσκάφη θα ενσωματωθούν στον υπάρχοντα στόλο των 15 μισθωμένων Α320s της ταχύτατα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους   και θα χρησιμοποιηθούν στο επεκτεινόμενο δίκτυο των εγχώριων και περιφερειακών υπηρεσιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.