Αρχική Αεροπορικά Νέα Σε 12ωρη απεργία τη Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, οι πιλότοι της Germanwings

Σε 12ωρη απεργία τη Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, οι πιλότοι της Germanwings

GermanwingsΣημαντικές δυσκολίες και καθυστερήσεις θα υπάρξουν στις πτήσεις της Germanwings» λόγω της 12ωρης απεργίας που έχουν προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη 16 Οκτωβρίου από τις 10.00 GMT και 21.59 GMT οι πιλότοι της Germanwings σε μια συνεχιζόμενη διαμάχη για τις συνταξιοδοτικές παροχές.
Η ένωση Vereinigung Cockpit, ζήτησε από τα μέλη της να μη πραγματοποιηθεί καμμία πτήση της Germanwings» κατά τη διάρκεια της απεργίας σε όλη τη Γερμανία.

Η ένωση εκπροσωπεί 5.400 πιλότους στη Lufthansa, η Lufthansa Cargo και Germanwings. Ανέφερε ότι η απεργία έχει ως στόχο μια νέα συμφωνία εργασίας σχετικά με τις μεταβατικές πληρωμές συντάξεων.

Η Ένωση έχει έρθει σε σύγκρουση με τη διοίκηση της Lufthansa για μήνες, λόγω της διαφωνίας για την ηλικία συνταξιοδότησης και πρόωρης συνταξιοδότησης των πιλότων.

Φέτος στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου, έχουν ήδη πραγματοποιήση αρκετές απεργίες, γεγονός που οδήγησε σεακύρωση εκατοντάδων πτήσεων.

Η Germanwings έχει δημοσιεύσει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης.

Η Germanwings ζητά από τους ταξιδιώτες να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους πριν πάνε στα αεροδρόμια.

Οι πτήσεις της Eurowings θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.