Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η TUI έφερε πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα το 2014

Η TUI έφερε πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα το 2014

tui-logoΟ ταξιδιωτικός κολοσσός της TUI στηρίζει και ποντάρει στην Ελλάδα, αφού το προϊόν της διατηρεί σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Την ίδια στιγμή τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την TUI ανέρχονται σε 2.800 ενώ ο τζίρος που διακινεί ο Όμιλος στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε 750 εκατ. ευρώ.

Εξ άλλου το ότι στηρίζει την Ελλάδα, και τον ελληνικό τουρισμό, ο διεθνής τουριστικός οίκος TUI, το απέδειξε αφού τα πρώτα στοιχεία για τους τουρίστες που διακίνησε ο Όμιλος στην Ελλάδα το 2014, κάνουν λόγο για πάνω από 2 εκατομμύρια, όπως άλλωστε είχε προβλεφθεί στην αρχή της περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, η TUI ενδιαφέρεται να προσφέρει προϊόντα που θα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο σε νεκρές μέχρι σήμερα περιόδους για τον ελληνικό τουρισμό, αρκεί, όπως αναφέρθηκε, να υπάρξουν συγκεκριμένες κινήσεις από πολιτεία και ιδιώτες, ώστε οι τουρίστες να μη βρεθούν σε πόλεις φαντάσματα. Σημαντικός παράγοντας για την περαιτέρω άνθιση του τουρισμού στην Ελλάδα αναδεικνύεται η «σταθερότητα» στο εσωτερικό μέτωπο, καθώς, όπως τονίστηκε, διαδηλώσεις και διάφορες αναταραχές δεν συμβάλλουν στη θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Ενδεικτικό της προσοχής της TUI στην ελληνική αγορά αποτελεί και το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ομίλου του τουριστικού οργανισμού TUI, Peter Long επισκέπτεται εκ νέου τη χώρα, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο συνέδριο του ΣΕΤΕ. Μάλιστα, η ομιλία του αναμένεται με ενδιαφέρον αφού εκεί θα δοθούν συγκεκριμένα νούμερα για αφίξεις που διακινούνται από την TUI και αφορούν την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τις πρώτες εκτιμήσεις για τις αγορές- δεξαμενές του ελληνικού τουρισμού, υπογραμμίστηκε ότι η γερμανική θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και την επόμενη τουριστική χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.