Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με τον πολυεθνικό όμιλο...

Η συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με τον πολυεθνικό όμιλο Samsung ανακοινώθηκε σήμερα

Olga KefalogianniΗ συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με τον πολυεθνικό όμιλο Samsung ανακοινώθηκε σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της Ακρόπολης.

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε πως η συνεργασία «είναι ένα ακόμη βήμα στην μεγάλη διαδρομή της προβολής του ελληνικού τουρισμού μέσω της νέας τεχνολογίας η οποία επιτυχημένα υλοποιείται της ιστοσελίδας visitgreece.gr  που έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια επισκέπτες».

Τόνισε ότι «θεωρούμε ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η Samsung αναγνώρισε και εκτίμησε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού, το περιεχόμενο του visitgreece.gr, καθώς και την προσφορά του στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία δύο χρόνια. Η ψηφιακή τηλεόραση εισάγει στο σπίτι  εκατομμυρίων νοικοκυριών την τεχνολογία την οποία και συνδυάζει με τηλεοπτικά προγράμματα και δημοφιλείς εφαρμογές (apps) που ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν. Όλα αυτά αξιοποιούνται προς όφελος του ελληνικού τουρισμού». Επισημαίνεται ότι η   Samsung, συμπεριέλαβε στην πλατφόρμα εφαρμογών της νέας γενιάς τηλεοράσεων Samsung Smart TV,  το  διαδικτυακό τόπο www.visitgreece.gr. Οι χρήστες των τηλεοράσεων θα έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με τον τουρισμό στην Ελλάδα, μόνον  με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο. Η εφαρμογή συνδυάζει περιεχόμενο από το www.visitgreece.com, καθώς και από τις αντίστοιχες σελίδες του Visit Greece σε  social networks.
Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Παναγιώτης Λειβαδάς τόνισε ότι «ο ελληνικός Τουρισμός μέσω του visitgreece.gr, βρίσκει  ένα  νέο περιβάλλον ανάπτυξης από τους ψηφιακούς δέκτες της Samsung. Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία και ευχόμαστε στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε ακόμα περισσότερα πεδία συνεργασίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κορέα που αποτελεί για τον ΕΟΤ αγορά-στόχο υψηλών αξιώσεων».
VISITGREECE
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κυρία Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή του υπουργείου να παρακολουθεί, να υιοθετεί και να αξιοποιεί την τεχνολογία η οποία και αποτυπώνεται στην αναπτυσσόμενη δυναμική του VisitGreece.  Όπως είπε «το visitgreece αποτελεί βασικό δίαυλο επικοινωνίας της Ελλάδας και του Ελληνικού Τουρισμού με τον υπόλοιπο κόσμο. Το περιεχόμενο του αγγίζει το 1 εκατομμύριο λέξεις στα ελληνικά. Το newsletter του ξεπερνά τους 16.000 αποδέκτες σε όλο τον κόσμο.
Οι επισκέπτες της σελίδας ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια.
Έχουμε 1,5 εκατομμύρια followers στο google, περισσότερους από 220.000 xιλιάδες στο Facebook, ενώ το Youtube ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια προβολές».

Να σημειωθεί ότι το visitgreece.gr είναι δομημένο για να αξιοποιείται εύκολα, να προσφέρει χρήσιμη πληροφόρηση στους επισκέπτες και τελικά να ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητούν. Περιέχει: προτάσεις οδοιπορικών, εμπειρίες ανάλογα με την εποχή, πληροφορίες που δομούνται σύμφωνα με τη ζήτηση των επισκεπτών, φωτογραφίες για όλα τα μέρη της χώρας που συνεχώς αυξάνονται με υλικό από όλες τις περιοχές.  Παράλληλα οι σελίδες του visitgreece στα social media είναι δυναμικές και αποτυπώνουν με ευκρίνεια  την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.