Αρχική Αθλητικά Έκλεισαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθήνας

Έκλεισαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθήνας

Marathonios

Μόλις 17 ημέρες απέμειναν για το πολυπληθέστερο γεγονός που γίνεται στην χώρα, τον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό. Στις 9 Νοεμβρίου περίπου 35.000 δρομείς από διάφορα σημεία του πλανήτη θα βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και στους δρόμους 5χλμ και 10χλμ.

Τα φετινά νούμερα ξεπερνούν κάθε προσδοκία, καθώς είναι μεγαλύτερα ακόμη κι από εκείνα του επετειακού αγώνα, του 2010 και δείχνουν την δυναμική αυτής της διοργάνωσης και την επιθυμία όσο το δυνατόν περισσότερων δρομέων να συμμετάσχουν.Οι εγγραφές για τον μαραθώνιο (το μόνο αγώνισμα, που παρέμενε ανοιχτό) έκλεισαν την Κυριακή το βράδυ και πλέον όσοι δεν πρόλαβαν μια θέση στον φετινό αγώνα, θα πρέπει να κάνουν υπομονή για τον επόμενο. Με βάση τα όρια συμμετοχής σε καθεμία από τις τρεις βασικές αποστάσεις, θα συμμετάσχουν 13.000 δρομείς στον μαραθώνιο, 9.000 στο 5άρι και 9.000 στο 10άρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.