Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Red Bull Art of Motion: Μετράμε αντίστροφα!

Red Bull Art of Motion: Μετράμε αντίστροφα!

Red Bull Art of Motion (3)Απομένουν 30 μέρες ακριβώς μέχρι η φυσική πίστα της Καλντέρας να φιλοξενήσει την διεθνή αφρόκρεμα του freerunning. Το Red Bull Art of Motion για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια προσγειώνεται στη Σαντορίνη στις 04 Οκτωβρίου, 16:00, και πλέον όλα είναι έτοιμα για το εντυπωσιακό υπερθέαμα μεταξύ γεωγραφικού κάλλους και αθλητικής δημιουργικότητας που θα μας κόψει την ανάσα.
Η «Τέχνη της Φυγής», όπως είναι ευρέως γνωστό το freerunning, αναδεικνύεται μέσα από τα γραφικά καλντερίμια, τις καμπυλωτές ασβεστωμένες στέγες και τα στενά μονοπάτια της Καλντέρας που μεταμορφώνονται σε φυσικά εμπόδια τα οποία καλούνται να ξεπεράσουν οι αθλητές με όπλο τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Το αποτέλεσμα; Τολμηρά άλματα, tricks, αναρριχήσεις και drops δένουν μοναδικά στο απίθανο Κυκλαδίτικο σκηνικό.
Οδεύοντας προς την τελική σύσταση των κορυφαίων του είδους, οι κριτές του Red Bull Art of Motion επέλεξαν τους 3 καλύτερους άντρες και τις 3 καλύτερες γυναίκες από τις 150 υποψηφιότητες που ανέβασαν τα βίντεό τους στο redbullartofmotion.com για τον online προκριματικό. Αυτοί οι 6 αθλητές θα διαγωνιστούν εναντίον των Top 8 του 2013 που έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα αλλά και 4 ακόμη freerunners οι οποίοι θα εξασφαλίσουν μια θέση στον ανοιχτό προς όλους προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στις 01.10 στη Σαντορίνη.  
Φέτος για πρώτη φορά η τελική 18αδα των αθλητών θα διαγωνιστεί σε 3 runs των 6 αθλητών από τους οποίους οι 2 καλύτεροι του κάθε run θα περάσουν στον μεγάλο τελικό των Top 6. Εκτός από τους νικητές του βάθρου, ο αθλητής που θα καταπλήξει τα πλήθη και θα δώσει τον πλέον … Restart εαυτό του στον επίγειο παράδεισο του freerunning, θα βραβευθεί με το Best Trick Award by CU. Τα runs των αθλητών θα βαθμολογήσουν οι κριτές με βάση τα παρακάτω κριτήρια: Kie Willis (GBR)- εκτέλεση, Sergio Cora (ESP)- ροή, Anan Anwar (ΤHA)- δημιουργικότητα, Victor Lopez (USA)- δυσκολία και Patrick Morawetz (AUT)- επικεφαλής κριτών.
Αθλητές- Red Bull Art of Motion 2014:
Cory de Meyers (USA)
Alexander Baitunin (RUS)
Jesse La Flair (USA)
Yoann Leroux (FRA)
Joel Eggimann (SUI)
Stanislavs “Stas” Lazdans (LAT)
Δημήτρης Κυρσανίδης (GRE)
Daniel Mircea (GRE)

Aleksandra “Sheva” Shevchenko (RUS)
Pamela Forster (ΑUT)
Luci Romberg (USA)
Pavel “Pasha” Petkuns (LAT)
Zelimkhan Dzhabrailov (RUS)
Alexander Schauer (AUT)

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει ζωντανά το απίστευτο θέαμα που θα προσφέρουν οι καλύτεροι freerunners στην πιο «φυσική» πίστα του κόσμου, ενώ την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από: www.redbullartofmotion.com, Red Bull TV, Xbox 360, Apple TV και Samsung Smart TV.

Πάρτε μια γεύση για το τί θα συμβεί εδώ:

 





ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.