Αρχική Βραβεία H HELLENIC SEAPLANES στα φετινά European Business Awards

H HELLENIC SEAPLANES στα φετινά European Business Awards

υδροπλάναΗ Hellenic Seaplanes S.A.  επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στα φετινά European Business Awards.  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία περνά  στην επόμενη φάση, μαζί με άλλες finalist από όλη την Ευρώπη, διεκδικώντας το βραβείο «Εταιρεία της Χρονιάς» στην κατηγορία των  νέων επιχειρήσεων.

Ο θεσμός των European Business Awards ξεκίνησε το 2007 και φέτος κατέθεσαν  υποψηφιότητα 24.000 εταιρείες από 33 ευρωπαϊκές χώρες.  Από τις 24.000 επιχειρήσεις πέρασαν στην επόμενη φάση ως εθνικοί εκπρόσωποι, 700 εταιρείες από όλη την Ευρώπη οι οποίες θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο σε μία από τις 10 κατηγορίες του θεσμού. Μία ομάδα με περισσότερους από 150 κριτές, που προέρχονται από την επιχειρηματική, πολιτική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Ευρώπης, αξιολογεί και επιβραβεύει τις καλύτερες εταιρείες πανευρωπαϊκά με κριτήριο όχι μόνο τις οικονομικές τους επιδόσεις, αλλά και την Καινοτομία και την Επιχειρηματική Ηθική, που τις διακρίνει.
Η Hellenic Seaplanes AE ηγείται  στην ανάπτυξη του τομέα των υδροπλάνων και στην δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων από την αρχή της λειτουργίας της και κατάφερε να συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη των υδροπλάνων στην Ελλάδα. Έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία αδειοδότησης και υλοποίησης πέραν των είκοσι (20) υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ξεπεράσει τα εκατό (100) μέχρι το 2016.
Η ανάπτυξη της αγοράς των υδροπλάνων αποτελεί ένα ισχυρό επενδυτικό στόχο καθότι είναι ένα έργο εθνικής σημασίας με κυβερνητική δέσμευση να λειτουργήσει άμεσα για να διασυνδέσει την Ελλάδα από άκρη σ’ άκρη. Μια Ελλάδα που διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα των 3.000 και πλέον νησιών αλλά και των 16.000 χιλιόμετρων σε ακτογραμμή δίνοντας έτσι την δυνατότητα δημιουργίας ενός μεγάλου δικτύου υδατοδρομίων και εκατοντάδων προορισμών.
Η Hellenic Seaplanes AE θα καλύπτει αρχικά μεταφορές στο εσωτερικό της χώρας χρησιμοποιώντας την νέα εναλλακτική μορφή μετακίνησης, τα υδροπλάνα και δραστηριοποιείται εξειδικευμένα στους ακόλουθους τομείς:

    •    Λειτουργία αεροπορικής εταιρείας υδροπλάνων
    •    Ανάπτυξη Δικτύου Υδατοδρομίων
    •    Αδειοδότηση και Διαχείριση Υδατοδρομίων
    •    Εκπαίδευση πιλότων & τεχνικών υδροπλάνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.