Αρχική Αεροπορικά Νέα Aegean: Απολαύστε την Ελλάδα στο “enter Greece”

Aegean: Απολαύστε την Ελλάδα στο “enter Greece”

Aegean_InflightH AEGEAN «ταξιδεύει» τους επιβάτες της στους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας!


 
Μία γεύση από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας προσφέρει καθημερινά η AEGEAN στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού! Οι επιβάτες της AEGEAN, έχουν την ευκαιρία να κάνουν το γύρο της Ελλάδας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά,  καθώς εν ώρα πτήσης απολαμβάνουν βίντεο που τους παρουσιάζει όλες τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες, τις ξεχωριστές γεύσεις κάθε τόπου, τα μοναδικά τοπία, την τέχνη και την παράδοση της Ελλάδας.
 

Η AEGEAN στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού τουρισμού, δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το “enter Greece”, το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, την πλούσια γαστρονομία του κάθε τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους, σε μια σειρά από μοναδικά video. Τα video αυτά προβάλλονται εν ώρα πτήσης, εσωτερικού και εξωτερικού, ακόμα και στους πολύ κοντινούς προορισμούς. Με τη δημιουργία του καναλιού “enter Greece” η εταιρεία εμπλουτίζει το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμά της εν πτήσει (In Flight Entertainment) με μοναδικές ελληνικές στιγμές.
 
Από το μουσείο της Ακρόπολης, μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, από τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου ως το βαθύ μπλε του Αιγαίου, από το άγριο τοπίο της χαράδρας του Βίκου ως την ποικιλόμορφη ομορφιά της Μεσσηνίας, από τα φρέσκα ψάρια των νησιών μας, στους αμπελώνες και τα κρασιά μας  τα video αυτά αναδεικνύουν την ελληνική περιφέρεια, τις πόλεις και την άγονη γραμμή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μια κίνηση που δείχνει έμπρακτα την στήριξη της AEGEAN στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, μέσω της ανάδειξης του πολιτισμού, των ωραιότερων τοπίων και της ελληνικής κουλτούρας.
 
Η παραγωγή των video αποτελεί μέρος των ενεργειών της εταιρείας για την έμπρακτη ενίσχυση του τουρισμού και την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας και των άγονων γραμμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία  θα εμπλουτίζει και θα διαμορφώνει τα video, τα οποία θα αποτυπώνουν τις ομορφιές κάθε ελληνικής περιφέρειας χωριστά.
 
Τονίζεται ότι οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία  σε όλες τις πτήσεις, εσωτερικού και εξωτερικού, με αεροσκάφη Airbus A320 & A321.

Για περισσότερες πληροφορίες και μία μικρή γεύση από Ελλάδα επισκεφτείτε το https://www.youtube.com/watch?v=qR5wPMkmBNs, καθώς και το www.aegeanair.com.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.