Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΞΕΕ: Η άνοδος του οικονομικών μεγεθών του κλάδου δεν πρέπει να είναι...

ΞΕΕ: Η άνοδος του οικονομικών μεγεθών του κλάδου δεν πρέπει να είναι αφορμή εφησυχασμού και πανηγυρισμών. Η επιτυχία της τελευταίας διετίας αποτελεί ευθύνη

Celestyal Cruises

Tα ελληνικά ξενοδοχεία μέσα στη γενική προσπάθεια ανάτασης της χώρας και παρά τις δυσκολίες σήκωσαν ψηλά την Ελλάδα τελώντας το πατριωτικό τους καθήκον.

tsakirisnew-300x186

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας, με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της 35ης επετείου της Παγκόσμιας Ημέρας του Τουρισμού υπογραμμίζει ότι τα ελληνικά ξενοδοχεία μέσα στη γενική προσπάθεια ανάτασης της χώρας και παρά τις δυσκολίες σήκωσαν ψηλά την Ελλάδα τελώντας το πατριωτικό τους καθήκον. 

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα ο Τουρισμός αποδεικνύεται, σύμφωνα με τη γλώσσα των αριθμών, ότι αποτελεί τη βασική ανάσα για την ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Οι εξαιρετικές τουριστικές χρονιές του 2013 και του 2014 είναι σηματωρός και δικαίωση, τόσο για  εμάς τους επαγγελματίες και τους απασχολούμενους στον κλάδο, όσο και για την κυβέρνηση που στήριξε εξ αρχής τον τουρισμό.

Όμως άνοδος του οικονομικών μεγεθών του κλάδου δεν πρέπει να είναι αφορμή εφησυχασμού και πανηγυρισμών. Η επιτυχία της τελευταίας διετίας αποτελεί ευθύνη προκειμένου να σχεδιάσουμε τα επόμενα μέτρα για την άνοδο της ανταγωνιστικότητας και του εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος της χώρας και την ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού, ούτως ώστε η χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία να έχει ένα καλύτερο αύριο .

Θεωρώντας δεδομένη την συμπόρευση όλων μας προς αυτή την κατεύθυνση, ευχόμαστε και το 2015 να έχουμε μια ακόμη εξαιρετική χρονιά, τόσο για τον ελληνικό τουρισμό όσο και για την οικονομική και κοινωνική ευημερία της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.