Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φεστιβάλ Θάλασσας 2014

Φεστιβάλ Θάλασσας 2014

Open_Theater_Nea_Moudania_FestivalΣτο ανοικτό Θέατρο Ν. Μουδανιών το Φεστιβάλ Θάλασσας περιλαμβάνει έως και τις 23, Αυγούστου, 2014, τις εξής παραστάσεις:

 Τετάρτη 13 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σάββατο 16 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
Το διαζύγιο” των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.
Η ξεκαρδιστική και ανατρεπτική κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, το «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» καταπιάνεται με ένα θέμα οικείο, ανθρώπινο και αγαπητό σε όλους: τον γάμο σε εποχή κρίσης, τα προβλήματά του, τις χαρές , τις λύπες τη ρουτίνα… αλλά και το διαζύγιο!
Μία διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» μεέντονες κωμικές καταστάσεις, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές! Παίζουν: Δήμητρα Ματσούκα, Μαρία Σολωμού, Ιωσήφ Μαρινάκης, Τόνυ Δημητρίου.

Τρίτη 19 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
Ωχ…Ηλέκτρα” του Αλέξη Καλλίτση, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και Άννας Παναγιωτοπούλου.
Ένα καινούργιο, σύγχρονο έργο «ωχ… Ηλέκτρα» του Αλέξη Καλλίτση, ο οποίος βασιζόμενος στις γνωστές τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, έγραψε μια παρωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, με κεντρική ηρωίδα την Ηλέκτρα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και Άννας Παναγιωτοπούλου.
Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κρατερός Κατσούλης κ.α.

Σάββατο 23 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη”  Κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.
Οι φόνισσες ΤΗΣ Παπαδιαμάντη είναι η νέα σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που μέσα από τόσα ακραία στοιχεία και «πέραν του κανονικού» χαρακτηριστικά των ηρωίδων της φιλοδοξεί να φέρει πέρα από το χαμόγελο και ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει… μέχρι να σφυρίξει η μοίρα τη λήξη του αγώνα…
Παίζουν: Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Τζέση Παπουτσή, Τζένη Μπότση κ.α.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.