Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Nikki Beach Hotels & Resorts ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο Nikki...

Η Nikki Beach Hotels & Resorts ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο Nikki Beach Resort & Spa στον κόσμο

Nikki_Beach_Porto_HeliΗ Nikki Beach Hotels & Resorts, η νέα αλυσίδα διαχείρισης πολυτελών lifestyle boutique ξενοδοχείων, ανακοινώνει την είσοδό της στην Ελλάδα, ανοίγοντας το πρώτο Nikki Beach Resort & Spa στον κόσμο, στο Πόρτο Χέλι. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του από την 1η Αυγούστου και φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα, ανεβάζοντας τον πήχη για τους ταξιδιώτες πολυτελείας και της παγκόσμιας ελίτ επισκεπτών.

Τοποθετημένο πάνω στο γραφικό κόλπο στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, το Nikki Beach Resort & Spa σχεδιάστηκε ακολουθώντας το όραμα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη της Nikki Beach Worldwide Jack Penrod, από το αρχιτεκτονικό γραφείο Gatserelia Design, σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Arch Group και ανακατασκευάστηκε από την Dolphin Capital Investments (DCI). Για τη σχεδίασή του χρησιμοποιήθηκαν αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μεσογείου και υψηλής ποιότητας μοντέρνα υλικά κατασκευής. Οι καμπύλες, τα βότσαλα, οι λευκές επιφάνειες και οι γαλάζιες λεπτομέρειες, είναι όλα στοιχεία που αντανακλούν τη θάλασσα και ενισχύουν την αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης.

«Το Πόρτο Χέλι είναι ένας πολύ ιδιαίτερος προορισμός: Η μοναδική τοποθεσία και η φυσική του ομορφιά το καθιστούν ιδανικό για την επέκταση της Nikki Beach», δηλώνει ο Jack Penrod, Ιδιοκτήτης και Ιδρυτής της Nikki Beach Worldwide. «Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε όλους τους παλιούς και νέους πελάτες μας σε αυτόν τον υπέροχο τόπο».
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το πρώτο μας ξενοδοχείο στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σημείο αναφοράς για τον τουρισμό πολυτελείας», δήλωσε ο Jihad El Khouri, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Nikki Beach Hotels & Resorts EMEA. «Ανυπομονούμε να δούμε το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli να αναπτύσσεται σε έναν προορισμό για τους απαιτητικούς Έλληνες και διεθνής ταξιδιώτες».
«Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, η Dolphin Capital, εμπλουτίζει τη συλλογή του Porto Heli Collection με ένα ακόμη σημαντικό και μοναδικό εμπορικό σήμα» δήλωσε ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης, Ιδρυτής της Dolphin Capital «Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τη Nikki Beach Hotels & Resorts στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη θέση της Ελληνικής Ριβιέρας και της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη των προορισμών υψηλών προδιαγραφών».

Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli αποτελείται από 66 δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 51 έως 95 τ.μ. Όλα τα δωμάτια έχουν απευθείας θέα στη θάλασσα και προσφέρουν ποιοτική διαμονή, κομψή διακόσμηση και πολυτελείς λεπτομέρειες όπως τοίχους επενδεδυμένους με καθρέπτες, ρυθμιζόμενο φωτισμό που μεταβάλλεται ανάλογα με τη διάθεση του επισκέπτη, ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά τζακούζι, φυσικά καλλυντικά Malin & Goetz, ενώ τα μεγάλα μπάνια με ξεχωριστές καμπίνες ντούζ, συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων δωματίων. Μία ακόμη καινοτομία που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες, είναι το οπτικοακουστικό σύστημα αιχμής AΤvision και το σύστημα live streaming GroovenShark που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε ξενοδοχείο. Η εφαρμογές διαθέτουν 800 ταινίες και αμέτρητα μουσικά θέματα που μπορούν οι επισκέπτες να ‘κατεβάσουν’ στο τηλέφωνο, το tablet και τον φορητό υπολογιστή τους απολαμβάνοντας τα κατα τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο. Τέλος το ‘MyBar’, μία ακόμη καινοτομία του Nikki Beach Resort & Spa, επιτρέπει στους πελάτες του ξενοδοχείου να επιλέγουν πριν την άφιξή τους το περιεχόμενο του ψυγείου του δωματίου τους σε κανονικές ποσότητες των 700ml.

Η άφιξη του γνωστού σε ολόκληρο τον κόσμο Nikki Beach Club & Restaurant φέρνει στην Ελλάδα την ξεχωριστή εμπειρία των Beach Clubs, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση με τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις. Η δημιουργική γαστρονομία με τις φρέσκες τοπικές επιρροές εμπνέονται από τη γευστική παλέτα της Μεσογείου και της Ασίας, ενώ η μεγάλη ποικιλία από κορυφαίες σαμπάνιες και ετικέτες κρασιών, συμπληρώνουν την εμπειρία γεύσεων. Στο Café Nikki, οι επισκέπτες απολαμβάνουν την παγκοσμίως γνωστή κουζίνα των Nikki Beach Clubs αλλά και εβδομαδιαία Κυριακάτικα Brunches. Το Pearl Rooftop προσφέρεi εκτός από τη θέα στο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, Sushi και Πανασιατική κουζίνα συνδυασμένα με signature mixology κοκτέιλ. To Nikki Beach Resort & Spa, παρέχει πλειάδα γευστικών επιλογών για εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες.

Επιπλέον στο “Nikki Spa”, οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν θεραπείες που εκτελούνται με προϊόντα ESPA, επικεντρώνοντας στις ατομικές ανάγκες θεραπείας, ενώ το γυμναστήριο “Nikki TONE”, είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα που προσαρμόζονται στα επίπεδα εκγύμνασης ανάλογα με τη φυσική κατάσταση του επισκέπτη.
Το Nikki Beach Resort & Spa, βρίσκεται πάνω στον κόλπο στο Πόρτο Χέλι και είναι προσβάσιμο οδικώς από την Αθήνα (2,5 ώρες) και με ιπτάμενο δελφίνι (2,5 ώρες) από το λιμάνι του Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.