Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων...

Το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.)

etee-logoΤα συμβαλλόμενα  «μέρη» συμφώνησαν ότι μπορούν να συνεργαστούν με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστηκότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα, αλλά και τη βελτίωση του κλίματος της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, στους εξής τομείς:
 
1.       Κοινές θέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελληνικής Οικονομίας.
Τα μέρη θα συνεργαστούν και θα στηρίξουν κοινές θέσεις και προτάσεις για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Η εθελοντική προσπάθεια για τη βελτίωση τουοικονομικού κλίματος και της εικόνας της χώρας είναι το βασικό σημείο συνεργασίας των φορέων.
2.       Εκδηλώσεις.
Τα μέρη μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά στη δημιουργία θεματικών εκδηλώσεων κοινού ενδιαφέροντος.
3.       Επιμόρφωση.
Και οι δύο φορείς πιστεύουν ότι η συνέχη επαγγελματική επιμόρφωση  του στελεχιακού δυναμικού της χώρας είναι η βάση για τη σωστή ανάπτυξη της οικονομίας.
Στο πλαίσιο αυτό, μπορούν να συνεργαστούν, ώστε να αυξηθεί  μέσω της επιμόρφωσης και του σωστού εργασιακού περιβάλλοντος η αποτελεσματικότητα των εργαζομένων η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα της ανταγωνιστηκότητας τόσο των επιχειρήσεων όσο και της οικονομίας.
4.       Ενίσχυση Εξωστρέφειας
Τα μέρη μπορούν αν συνεργαστούν με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων στην Τουρκική Αγορά και αντιστοίχως, μέσω της παροχής υποστηρικτικών δράσεων και πρωτοβουλιών προς τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.
5.       Πιστοποιήσεις – Εργαλεία Management
Τα μέρη θα συνεργαστούν για τη προώθηση συγκεκριμένων επαγγελματικών πιστοποιήσεων και εργαλειών management ώστε να βελτιωθεί οργανωτικά και αποτελεσματικά η λειτουργία των επιχειρήσεων της χώρας.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.