Αρχική Αεροπορικά Νέα Σύγκρουση Meridiana – Aegean – Κλειστό το αεροδρόμιο της Μυκόνου (Photo)

Σύγκρουση Meridiana – Aegean – Κλειστό το αεροδρόμιο της Μυκόνου (Photo)

MYK_AEGEAN
Αριστερά το Α320 της Aegean και δεξιά της Eurofly (Meridiana)

Στις 17:50 σήμερα, 4 Ιουλίου 2014, αεροσκάφος της Aegean Airlines που τροχοδρομούσε για την θέση στάθμευσης, προσέκρουσε με αεροσκάφος της Meridiana με αποτέλεσμα να σημειωθούν υλικές ζημιές στα ακροπτερύγια των αεροσκαφών.

Το αεροσκάφος της Ιταλικής εταιρίας Eurofly, Airbus A320 (I-EEZH) που εκτελούσε πτήση της Meridiana (ISS-7125 Μιλάνο Bergamo-Μύκονος)  ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Το αεροσκάφος της Aegean , ένα Airbus A320 (SX-DVK) εκτελούσε την πτήση Α3-378 Από Αθήνα για Μύκονο.

Λόγω περιορισμένων θέσεων στάθμευσης το αεροδρόμιο της Μυκόνου έχει κλείσει έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και μετακινηθεί το ακινητοποιημένο – εκτός θέσης στάθμευσης – αεροσκάφος της Aegean.

Ανακοίνωση της Aegean αναφορικά με περιστατικό στο αεροδρόμιο της Μυκόνου
Αεροσκάφος της AEGEAN,  Airbus A320 με διακριτικά  SX- DVK   που εκτελούσε την πτήση A3 378 από το Αεροδρόμιο «Ελευθ. Βενιζέλος» της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου σήμερα στις 18:00 ολοκλήρωσε την πτήση με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Μετά την προσγείωση και κατά τη διαδικασία τελικής στάθμευσης και κάτω από την καθοδήγηση του προσωπικού επίγειας εξυπηρέτησης, ακούμπησε με το άκρο της πτέρυγας την άκρη της πτέρυγας άλλου σταθμευμένου αεροσκάφους της εταιρείας MERIDIANA με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των δύο αεροσκαφών. Όλοι οι επιβάτες εξήλθαν άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια από το αεροσκάφος. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες μετακίνησης των 2 αεροσκαφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.