Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μια κρουαζιέρα όνειρο! Με την Ελένη Φουρέιρα και τα τραγούδια της

Μια κρουαζιέρα όνειρο! Με την Ελένη Φουρέιρα και τα τραγούδια της

Eleni FoureiraΗ Louis Cruises συνεχίζει τις θεματικές της κρουαζιέρες με την Ελένη Φουρέιρα που θα πραγματοποιήσει μία ‘εξωτική εμφάνιση’ , ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Chica Bomb». Στις 28 Ιουλίου και στη διάρκεια της τετραήμερης κρουαζιέρας του Louis Cristal με τους νέους και μοναδικούς προορισμούς, δηλαδή τη Σύρο, το Τσεσμέ, το Μπόντρουμ (Μύκονος Τουρκίας),την Κω, την Ίο και τη Σαντορίνη.
Είναι η δεύτερη από  τις μουσικές συναυλίες-έκπληξη για τους επιβάτες του Louis Cristal.

DEMYΣτη πρώτη, την τριήμερη κρουαζιέρα στις 18 Ιουλίου με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’ και προορισμό τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο και τη Μήλο, Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες είχαν ήδη τη χαρά να απολαύσουν το κέφι, τη ζωντάνια και τη νεανική διάθεση της Demy που τραγούδησε πολύ γνωστές της επιτυχίες όπως το «Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια», το «’Οσο ο Κόσμος θα έχει εσένα» και όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Η Demy είναι μία πολλά υποσχόμενη νέα τραγουδίστρια με αρκετές πρωτιές στο ενεργητικό της και θεωρείται ως pop princess κατέκτησε 2 βραβεία  στα Mad Video Music Awards για το Videoclip της χρονιάς, και το Τραγούδι της Χρονιάς με το κομμάτι “The Sun” και μας υπόσχεται πολλές ακόμα συγκινήσεις!

Στις 28 Ιουλίου και στη διάρκεια της τετραήμερης κρουαζιέρας του Louis Cristal με τους νέους και μοναδικούς προορισμούς, δηλαδή τη Σύρο, το Τσεσμέ, το Μπόντρουμ (Μύκονος Τουρκίας),την Κω, την Ίο και τη Σαντορίνη, η Ελένη Φουρέιρα θα πραγματοποιήσει μία ‘εξωτική εμφάνιση’ που θα ενθουσιάσει, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Chica Bomb».

Η Ελένη Φουρέιρα, η πιο εκρηκτική παρουσία της μουσικής σκηνής με τη δυναμική της παρουσία και επιτυχημένες συνεργασίες με όλα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πολλές βραβεύσεις και συμμετοχές στα Mad Video Music Awards. Ξεχωρίζει εκτός από τη χαρακτηριστική φωνή της  για την τρομερή σκηνική της παρουσία, συνδυάζοντας εξαιρετικά το beat των τραγουδιών, την ερμηνεία και το χορό.
Παράλληλα, ο γνωστός παραγωγός και DJ του ραδιοφωνικού σταθμού ‘Λάμψη 92,3 Δημήτρης Μηλιόγλου, θα παίξει μουσική στη ντίσκο του κρουαζιερόπλοιου Louis Cristal, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα κεφιού και ‘παρασύροντας’ σε χορό μικρούς και μεγάλους μέχρι τελικής πτώσης!

Στo πλαίσιo της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές εκδηλώσεις για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς που φέτος για πρώτη φορά η εταιρεία συστήνει στο κοινό. Παράλληλα τους προσκαλεί να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες της χώρας μας, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία, την ελληνική παράδοση πάντα με αστείρευτο κέφι και θετική διάθεση.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές κρουαζιέρες της Louis Cruises, επικοινωνήστε με το 210 4583499 ή επισκεφθείτε το  www.louiscruises.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.