Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με τη στήριξη και του HAPCO η έκθεση Greek Tourism Expo

Με τη στήριξη και του HAPCO η έκθεση Greek Tourism Expo

Με τη στήριξη και του HAPCO η έκθεση Greek Tourism ExpoΤη συνεργασία του με την εταιρία Leaderexpo, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της έκθεσης Greek Tourism Expo, ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη στήριξη του σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού μέσω ειδικευμένων  διοργανώσεων εκθέσεων/συνεδρίων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo (μέλος HAPCO) στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως μεταξύ άλλων διεθνές συνέδριο με θέμα «Ο ελληνικός τουρισμός στη νέα εποχή», forums για τη γαστρονομία και την κρουαζιέρα, αλλά και πρόγραμμα Hosted Buyers που φέρει τη σφραγίδα της εταιρίας (μέλους HAPCO) Travel Media Applications. Οι Hosted Buyers που θα προσκληθούν θα προέρχονται από τις κλασσικές αγορές της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π., από νέες αγορές, όπως Ρωσία, Πολωνία, Ινδία και Τουρκία, από χώρες της Βαλτικής και από τις ανερχόμενες χώρες της Ασίας συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της έκθεσης Greek Tourism Expo θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου το 2ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Τουρισμού Digi.Travel, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του τουριστικού κλάδου για τα δρώμενα στον τουρισμό. Το 2ο Digi.travel  θα φιλοξενήσει μια σειρά διεθνών ομιλητών οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε πετυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, των εταιριών και των επαγγελματιών οι οποίοι   διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.