Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Airbus κινείται πιο κοντά στο “εργοστάσιο του μέλλοντος” – με 3D...

Η Airbus κινείται πιο κοντά στο “εργοστάσιο του μέλλοντος” – με 3D απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο

Airbus_virtual_factory_Aircraft__Manufacture_-_Digital_Reality_high_res Η Airbus έχει αναπτύξει καινοτομίες που επιτρέπουν οι λειτουργίες του εργοστασίου της να παρακολουθούνται ψηφιακά και με τη χρήση της τεχνολογίας RFID, ώστε να απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Αυτές οι δυνατότητες βοηθούν τον εξορθολογισμό και την αύξηση της απόδοσης των βιομηχανικών δραστηριοτήτων της. Οι καινοτομίες χρησιμοποιούν  ενεργές ετικέτες RFID που είναι προσαρτημένες στα βιομηχανικά αντικείμενα, όπως τα εξαρτήματα των αεροσκαφών, τα εργαλεία και τα μέσα logistics. Τα αντικείμενα με ετικέτα μπορούν να διαβαστούν αυτόματα από απόσταση 100m με ακρίβεια 15 εκατοστών σε τρεις διαστάσεις. Αυτές οι πιο πρόσφατες δυνατότητες έχουν αναπτυχθεί στις τελικές γραμμές συναρμολόγησης A330 και A350 στην Τουλούζη, αλλά και στις εργασίες συναρμολόγησης πτερύγιων  A400M στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.